036 30 300 16 studio@fotostudio87.nl

Social Media Fotograaf

Voor een geslaagde eerste indruk!

Meer informatie

De social media fotograaf die zorgt voor de perfecte profielfoto

Tegenwoordig gebeurt alles online en dankzij alle social media kanalen die zijn gegroeid, is het mogelijk om meteen een goede eerste indruk te maken door op te vallen. Dat begint natuurlijk met een foto. Mensen willen weten wie ze voor zich hebben en door een duidelijke foto te plaatsen kun je meteen stralend overkomen. Maar hoe maak je zo’n mooie foto nou? Veel bekende en belangrijke personen hebben al zo’n professionele foto op hun kanalen. Die foto hebben ze natuurlijk niet zelf gemaakt. Bij FotoStudio87 zorgen wij ervoor dat jij online opvalt. Kom ook langs!

Met jouw social media foto maak je indruk

Opvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zitten miljoenen mensen online en uitsteken boven het gros wordt daardoor een uitdaging. Uiteindelijk zegt een foto meer dan 1.000 woorden en is het de eerste aanblik voor een mogelijke werkgever. De foto moet dan ook echt een reflectie zijn van jouzelf. Wij zorgen ervoor dat jij op de foto komt zoals jij dat wilt. Het maken van de juiste profielfoto is meer dan alleen een mooie foto maken. Als social mediafotograaf kijken wij namelijk naar wat je uit wilt stralen. Wil je zelfvertrouwen en zakelijkheid of juist casual en creatief uitstralen? Geen probleem! Wij nemen alle wensen mee voor het schieten van jouw perfecte plaatje.

Social media fotografie is de manier om online op te vallen

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram; waar je ook kijkt, overal zie je profielfoto’s voorbij komen. Het is het eerste wat mensen van je zien en daar wil je indruk mee maken. Voor een social mediafotograaf is het daarom belangrijk te kijken naar wat je wilt uitstralen op de foto. Past het bijvoorbeeld bij de functie die je wilt gaan bekleden? Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat jij een geslaagde eerste indruk maakt en dat je straalt op de foto. Een krachtig portret op social media, maar ook een foto die je voor andere gelegenheden kunt gebruiken. Kortom: een professioneel portret mag zeker niet missen in jouw online verhaal. Maak ook een afspraak en kom langs om jouw professionele foto te laten maken. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt en graag meer wilt weten!

Poseer in stijl!

Tijdens je fotoshoot mag je poseren in drie verschillende stijlen.

Kies je voor een foto in een casual outfit of ga je voor een zakelijke uitstraling? Wat je keuze ook is; wij zorgen ervoor dat je er perfect op staat!

“We leveren alleen foto’s die jij mooi vindt”

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Social Media Portret Portfolio
Social-media-portret-portfolio
Zakelijk_Social_media_portret_voor_linkedin_1
Professionele Portret Fotoshoot Voor Social Media
Professionele Portret Fotoshoot Voor Social Media
Professionele Portret Fotoshoot Voor Social Media
Tijdloze Portret Fotografie Bij Fotostudio 87 In Almere
Professionele Portret Fotoshoot Voor Social Media
Professionele Portret Fotoshoot Voor Social Media

Social Media Portret:

+ Fotoshoot van 45 minuten
+ Poseren in 3 kledingsetjes
+ Professionele begeleiding
+ Fotopresentatie
+ 5 digitale foto’s op hoge resolutie
+ Bestel vrijblijvend extra foto’s

Prijs per shoot:

€ 145,-

Tarieven zijn uitsluitend voor social media. Voor commerciële toepassingen (website en drukwerk) informeer naar de mogelijkheden.

Tot € 99,- korting op jouw shoot?!

Bestel extra foto’s en ontvang 25% van je besteding als korting op de fotoshoot.

Rekenvoorbeeld:
Bestel voor € 100,- aan foto’s en ontvang € 25,- korting.

Bij te boeken:
Professionele visagie & hairstyling: + € 75,-

Kies zelf je foto’s!

Tijdens de fotopresentatie tonen we jouw foto’s op een groot scherm en in kleur en zwart/wit.

Je kiest zelf welke foto’s je wilt bestellen.

Professionele visagie & hairstyling

Wil je de fotosessie volledig in stijl doen, dan schakelen we onze visagist en hairstylist in. Niet even snel een poedertje maar een complete make-up welke jouw sterke punten accentueert.

Probeer verschillende stijlen

Je mag poseren in drie verschillende kledingsets. Ga je voor alleen zakelijk of ook een mooi casual portret? Neem mee wat jij mooi vindt en wij begeleiden je tijdens de fotoshoot.

Tot in de puntjes uitgelicht

Studiofotografie is ons specialisme. Tijdens de fotoshoot speelt de fotograaf met het licht om jouw sterke punten te accentueren. Het resultaat: krachtige foto’s die jou professioneel presenteren.

Plan jouw fotoshoot

Laden...

Lovende woorden

Het was mijn eerste professionele fotoshoot. Ik vond het best wel spannend om te poseren.Nadat ik helemaal in de make up zat en mijn haar mooi in de krul heb laten zetten was ik er helemaal klaar voor en ben ik erg trots op het resultaat.

Erg gezellig! Leuke sfeer en je voelt je op je gemakt! Een echte aanrader!!

Met de Rotterdamse Meiden een groepssessie en individuele foto's gedaan, nu twee jaar geleden. Zo verschrikkelijk veel plezier gehad die paar uurtjes! En het resultaat was prachtig! Een aanrader....