Goede eerste impressie

Bedrijfsfotografie voor een professionele eerste indruk

Bedrijfsfotografie van Fotostudio 87 is er speciaal voor ondernemers die weten hoe belangrijk de eerste indruk is. Met onze website fotografie kies je namelijk direct voor een goede eerste impressie. Wij hebben belangstelling voor jouw wensen en de eigenschappen van het bedrijf. We verdiepen ons in jou en jouw onderneming om te ontdekken hoe we de organisatie het beste in beeld kunnen brengen. Dat maakt het persoonlijk en zorgt ervoor dat de foto’s écht uitstralen wie jullie zijn. Onze fotograaf weet precies wat hem te doen staat.

In onze fotostudio, of indien gewenst bij het bedrijf op locatie, zullen we vervolgens samenkomen tot het resultaat waar jij naar streeft. Succesvol ondernemen begint immers bij een goede uitstraling en Fotostudio 87 staat klaar om jouw bedrijf die uitstraling te geven met onze professionele bedrijfsfotografie. Ben jij er ook klaar voor?

productfotografie voor alfen
reclame fotografie voor aa drink
Fotoshoot bedrijfsfotografie chargebox product

De sterke punten en het verhaal

Bedrijfsfotografie met oog voor jouw onderneming

Bedrijfsfotografie begint volgens ons met een goed gesprek, zodat wij de sterke punten van jouw onderneming kunnen leren kennen. Ieder bedrijf heeft namelijk een verhaal. Iets bijzonders wat ervoor zorgt dat je onderscheidend bent en daarin opvalt. Door in gesprek te gaan ontdekken we wat het onderliggende verhaal is en wat jullie anders maakt dan de rest. Vervolgens gaan we brainstormen over hoe we dat zo goed mogelijk op beeld kunnen krijgen. Het zijn immers de sterke punten die in de bedrijfsfotografie naar voren moeten komen. Gedurende het gesprek is het ook onze intentie om te leren hoe je de huisstijl van de onderneming voor je ziet. Samen zullen we dan deze stijl implementeren in de te maken foto’s voor de onderneming. De foto’s zullen het bedrijf representeren en kunnen eindeloos gebruikt worden.

Bedrijfsfotografie voor alle platforms

Bij Fotostudio 87 begeleiden wij je graag naar foto’s van topresultaat. Dit betekent ook dat we adviseren over de eigenschappen die verschillende platforms aan bedrijfsfotografie stellen. Gaat het bijvoorbeeld om een zakelijke foto voor sociale media, of is het een complete reportage van jouw onderneming? En foto’s voor eigen website of voor drukwerk moeten weer andere eigenschappen hebben. Zo zijn er allerlei verschillende dingen om mee rekening te houden. Voor een website kunnen we bijvoorbeeld rekening houden met een bannerfoto die langwerpig is en waar nog tekst in moet passen. Bij het maken van de foto houden we dan al rekening met een lege ruimte.

Vaak gaat het hele team ook op de foto. Hierbij houden we rekening met de verschillende uitstralingen van mensen. Iedereen moet er optimaal op komen te staan, dus we zorgen altijd voor een mooi en kloppend geheel waar iedereen ook echt zichzelf in herkent. Het is ook aan te raden om een bedrijfsreportage te laten maken voor een nog betere indruk van het bedrijf.

bedrijfsreportage laadpaal
contept fotoshoot product sport branche
Fotoshoot tandarts
Deen Supermarkten reclame fotografie van medewerkers

De mogelijkheden voor een passende bedrijfsreportage

Voor bedrijven is het enorm belangrijk om professionele bedrijfsfotografie te hebben. Het juiste beeld zorgt voor de beste eerste indruk en die kun je nu eenmaal maar één keer maken.

Onze professionals gaan graag samen met jou om tafel voor het maken van een plan en om inspiratie op te doen uit jouw verhaal. Vervolgens maken we een plan en dat leggen we graag aan je voor. Waarschijnlijk heb je al ideeën in je hoofd en voorbeelden van de gewenste bedrijfsfotografie, dus dat kunnen we direct meenemen.

Wij gaan graag met jou aan de slag voor het maken van een zakelijk portret en nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen.

Neem contact op voor meer informatie

Offerte aanvraag

Niets is mooier dan eigen, unieke beelden die zijn vormgegeven in de stijl die bij jouw organisatie past. Samen met jou streven wij naar een perfect resultaat, waarbij het verhaal en emoties de uitkomst zijn.

Wil je ook je ideeën omzetten tot bijzonder beeld en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan via dit formulier of neem contact op met de studio: 036 30 300 16.