Blog

Bedrijfsreportage Blinck Schoon

28 maart 2018

Van schoonmaakbedrijf Blinck kreeg ik de vraag om een bedrijfsreportage te verzorgen voor de website, brochure en overige uitingen. Samengevat; een compleet pakket foto’s waar zij voorlopig mee uit de voeten konden.

Aangezien ze bij Blinck verschillende werkzaamheden uitvoeren hebben we de bedrijfsreportage opgedeeld over verschillende locaties en dagen. Voor de schoonmaak van kantoorruimte waren we te gast bij een klant van Blinck in Amsterdam Zuid-Oost en de glasbewassing hebben we gefotografeerd in en om het Inifinty gebouw te Amsterdam. Beter bekend als “de schoen” langs de A10. Een prachtige locatie met mooie materialen en een nog mooier uitzicht.

Naast de sfeerfoto’s heb ik tevens een serie portretten gemaakt van de medewerkers op kantoor. Zo is het voor de klant transparant wie hij aan de telefoon heeft en maak je de drempel om contact op te nemen een stuk lager.

Het resultaat van deze bedrijfsreportage bekijk je in de galerij hieronder. Benieuwd wat Fotostudio87 voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek en offerte.

Website blinck: www.blinckschoon.nl 

BEKIJK OOK:

bedrijfsreportage voor schoonmaakbedrijf Blinck

RECENTE BERICHTEN

ZOEK OP CATEGORIE