skip to Main Content

Van schoonmaakbedrijf Blinck kreeg ik de vraag om een serie foto’s te verzorgen voor de website, brochure en overige uitingen. Samengevat; een compleet pakket foto’s waar zij voorlopig mee uit de voeten konden.

Aangezien ze bij Blinck verschillende werkzaamheden uitvoeren hebben we de fotoshoot opgedeeld over verschillende locaties en dagen. Voor de schoonmaak van kantoorruimte waren we te gast bij een klant van Blinck in Amsterdam Zuid-Oost en de glasbewassing hebben we gefotografeerd in en om het Inifinty gebouw te Amsterdam. Beter bekend als “de schoen” langs de A10. Een prachtige locatie met mooie materialen en een nog mooier uitzicht.

Naast de sfeerfoto’s heb ik tevens een serie portretten gemaakt van de medewerkers op kantoor. Zo is het voor de klant transparant wie hij aan de telefoon heeft en maak je de drempel om contact op te nemen een stuk lager.

Het resultaat van deze opdracht bekijk je in de galerij hieronder. Benieuwd wat Fotostudio87 voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek en offerte.

Website blinck: www.blinckschoon.nl 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top