Geef jouw modellencarrière een boost!

Een fotoshoot speciaal voor castingfoto’s

Heb je ambities om model te worden, wil je stralen in een serie of speelfilm? Dan is het belangrijk dat je gevonden wordt. Om je in te schrijven bij een modellen / casting bureau heb je vaak een serie foto’s nodig. Deze foto’s worden casting foto’s genoemd. Op deze foto’s is het uiteraard belangrijk om te laten zien hoe jij eruit ziet maar ook wat voor persoon je bent.

Laat al je kanten zien; lach, kijk serieus, spring, doe gek, maar wees vooral jezelf! De foto’s worden dan ook nauwelijks nabewerkt. Mocht er nou toevallig op de dag van de fotoshoot een pukkeltje op je kin tevoorschijn komen dan werken we die uiteraard graag voor je weg. Het is ook mogelijk om model voor 1 dag te zijn of je kunt een zakelijke portretfoto laten maken; de opties bij ons zijn eindeloos!

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Casting Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Boek eenvoudig en snel

Boek de Casting Shoot

Laden...

Tips voor een geslaagde casting fotoshoot

Wissel van poses of blikken:
Neem na elke foto een andere pose of blik aan. Een kleine verandering maakt al verschil. Kijk bijvoorbeeld weg van de camera en draai daarna je hoofd weer naar de camera toe. Verschillende poses en blikken leveren unieke foto’s op!

Bereid je goed voor:
Probeer vooraf de verschillende poses of blikken (denk aan vrolijk, verdrietig of boos) te oefenen in de spiegel. Wat ook helpt, is om foto’s te verzamelen die jou aanspreken. Laat aan de fotograaf zien welke poses jou aanspreken.

Neem verschillende outfits mee:
Ga goed na in welke stijl je wilt poseren. Casual of juist chique? Neem verscheidene kledingoutfits mee, zodat je tijdens de casting fotoshoot kunt variëren.

Ontspan:
We begrijpen dat je een fotoshoot best spannend kunt vinden. Maar geen zorgen, bij Fotostudio 87 ben je in goede handen. Ga de avond voor de fotoshoot op tijd naar bed en geniet op de dag zelf van de shoot.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.