skip to Main Content

CONCEPTUELE FOTOGRAFIE

THE ONLY LIMIT IS YOUR IMAGINATION

CONCEPTUELE FOTOGRAFIE

Vertel uw verhaal met conceptuele fotografie

De content vliegt ons om de oren. Hierbij is het belangrijk dat organisaties en merken uniek blijven. Hier kan conceptuele fotografie van Fotostudio 87 een bijdrage aan leveren!

Het begint allemaal bij het uitwerken van een concept. Daarna is de vraag welke boodschap er overgebracht dient te worden en wie de ontvanger is. Vervolgens worden ideeën bedacht en uitgewerkt. Bij concept fotografie is het belangrijk dat er gefocust wordt op het verhaal dat wordt verteld met de foto.

Geef uw ideeën betekenis met conceptuele fotografie

Gebruik fotografie als taal met conceptuele fotografie! Laat mensen op een andere manier achter de betekenis komen. Verbeelding is hierbij niet uitgesloten. We geven er een eigen draai aan, wat past bij uw bedrijf. Moet het grappig zijn? Dramatisch? Welke impact moet het geven?

“Gegarandeerd een geslaagde eerste indruk!”

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Het concept

De eerste stap is het bedenken van het concept. Wat moet het beeld vertellen? Welke emotie moet het uitdragen? Wat is het verhaal? Schrijf alle wensen en mogelijkheden op. Brainstormen kent geen grenzen!

Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd gaan we een aantal ideeën omzetten tot een schets.

Uitvoering

Nadat u een concept heeft gekozen gaan we voorbereidingen treffen. Waar worden de foto’s gemaakt? Wie gaan er op de foto? Welke attributen zijn er nodig om de shoot tot een groot succes te maken?

Beeldbewerking

Als alle beelden zijn geschoten worden deze digitaal samengevoegd. Een tijdrovende klus waarin rekening wordt gehouden met elementen als schaduw en reflecties.

Het resultaat: een uniek beeld waarmee u gegarandeerd opvalt.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact op met de studio op: 036 30 300 16

Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon

Bericht

Nog een vraag?

CONCEPT FOTOGRAFIE VAN FOTOSTUDIO 87

Niets is mooier dan eigen, unieke beelden die zijn vormgegeven in de stijl die bij uw organisatie past. Samen met u streven wij naar een perfect resultaat, waarbij het verhaal en emoties de uitkomst zijn.

Ook uw ideeën omzetten tot bijzonder beeld? Neem dan contact op met Fotostudio 87 door een e-mail te sturen naar info@fotostudio87.nl.

Back To Top