Remco van den Braak

Fotograaf met passie

Remco van den Braak is de eigenaar van Fotostudio 87. Wat ooit begon als hobby is uitgegroeid tot een van de beste fotostudio’s van Flevoland en omgeving. Fotostudio 87 is opgericht in 2007. Tel maar uit hoeveel jaren ervaring en kennis aanwezig zijn. Op deze website kun je meer zien en lezen over Fotostudio 87. Raak geïnspireerd en schroom niet je fotoshoot ideeën met Remco te bespreken.

De foto’s van Remco hebben een duidelijk kwaliteitsstempel. Zijn stijl is herkenbaar en je ziet dat alles in het werk is gesteld om de beste en mooiste foto’s te maken. Remco heeft smaak én oog voor detail. Dat zie je in de wijze hoe hij de belichting toepast en vanuit welke hoek de foto genomen is. Hij denkt aan het hele plaatje en geeft jou daarin de hoofdrol.

Jouw foto’s zijn voor Remco net zo belangrijk als voor jou. Hij doet zijn best voor een tevreden glimlach op jouw gezicht als hij je de foto’s overhandigd.

Fotograaf Remco van den Braak
fotoshoot op locatie
fotoshoot Fotostudio 87 Almere spontane vrouw met krullen

Waar wij voor staan

Fotografie op zijn best!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de fotoshoot word je door de fotograaf begeleid. Hij geeft aanwijzingen over poses en lichtinval zodat jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Tussendoor kun je natuurlijk ook even meekijken om je wensen af te stemmen.

Visagie & Hairstyling

Fotostudio 87 werkt samen met een vast team voor visagie & hairstyling. Je bent daardoor verzekerd van een subtiele make-up die past bij jouw uitstraling. En heel eerlijk: het is een verwennerij om bij onze visagist in de stoel te zitten.

Kwaliteit fotografie

De foto’s die door Fotostudio 87 worden gemaakt behoren tot het high-end segment. Dat is omdat de fotograaf ook de lat hoog legt en uitsluitend goede kwaliteit wil leveren. En dat geldt ook voor de foto afdrukken en andere foto producten.

fotoshoot van stoere vrouw broekpak zwart wit
fotograaf almere fotostudio

Ruimtelijk, neutraal en faciliteiten

De fotostudio

De fotostudio van Fotostudio 87 is van alle gemakken voorzien. Ook worden uitsluitend goede camera’s en belichtingsapparatuur en goede software gebruikt om de mooiste foto’s te maken en na te bewerken.

De fotostudio is ruim opgezet en bevat een ontvangstkamer, omkleedruimtes, toiletten en ingerichte werktafel voor onze visagiste en hairstyliste. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Bovendien willen we dat jij je op je gemak voelt. Tijdens de fotoshoot kun je je spullen en kleding veilig achterlaten.

De ruimte waar de foto’s worden gemaakt is licht ingericht met neutrale achtergronden. De focus ligt op jou en dat zie je terugkomen in onze foto’s. We hebben enkele attributen die we kunnen inzetten voor een speciaal effect. En in overleg kunnen we altijd andere attributen gebruiken als deze nodig zijn voor de fotoshoot. Denk aan sportuitrusting en andere voorwerpen of achtergronden.

Ongedwongen, zelfstandig en meewerkend

Fotograaf op locatie

Fotograaf Remco van den Braak werkt ook op locatie. Zowel voor particuliere shoots als bij bedrijven. Wil je een shoot bij een monument, brug of in de natuur? Dat vinden ook wij heel leuk om te doen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn.

Bedrijfsreportages worden ook op locatie gemaakt. We nemen onze foto apparatuur mee en kunnen die opzetten in kantoren, op buitenplaatsen en bij productielijnen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

zakelijke fotografie op locatie
casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.