Blog

Een zwangerschapsshoot met je partner plannen

26 april 2022

Het is geweldig om zwanger te zijn! De hormonen schieten door je lijf en je kunt niet wachten op de gezinsuitbreiding. Dat moment wil dan natuurlijk vastleggen! Dat kan met een zwangerschapsshoot met partner, kind of het hele gezin. Bij Fotostudio 87 ben je verzekerd van prachtige zwangerschapsfoto’s.
In dit artikel hebben we 5 tips voor je samengesteld waar jullie rekening mee kunnen houden. Ben je van plan een zwangerschapsshoot te doen met je partner of met anderen uit je gezin, lees dan snel verder!

Top 5 ideeën voor zwangerschapsshoot met partner

Een shoot met je partner doe je maar 1 keer in je hoogzwangere periode en de meeste vrouwen kiezen een moment tussen de 30-34 weken. Lees meer over het kiezen van het beste moment voor jouw zwangerschap fotoshoot.

We geven je daarom graag tips en ideeën voor je zwangerschapsshoot met partner:

zwangerschap fotoshoot met partner donkere ruimte1. Blote buik

Uiteraard komt die blote buik op de foto! En daar wil je natuurlijk geen huidstrepen op! Zorg er daarom voor dat je niet te strakke kleding om de buikstreek draagt. Om de buik mooi uit te laten komen kun je een BH dragen, of een kimono of bloesje. En uiteraard kun je ook met de handen de borsten bedekken waarbij je partner de handen op de zwangere buik legt.

2. Verzamel voorbeelden van zwangerschap fotografie

Op Pinterest staat het vol met zwangerschapsfoto’s van vrouw met partner. Leef je uit. Verzamel alles wat je mooi vind en loop je fotocollectie een week later nog eens door. Kijk naar poses, belichting, kleurstijlen, kleding, accessoires, etc.

3. Oefen wat poses voor de fotoshoot met partner

Een zwangerschapsshoot met je partner is best een intiem moment. Aan de hand van de voorbeelden zou je thuis alvast wat poses kunnen oefenen. Hoe willen jij en je partner op de foto staan en wat voelt prettig? De fotograaf geeft nog tips en instructies, maar jij en je partner kunnen alvast aan de slag met het uitproberen van poses.

4. Make-up

Draag je make-up tijdens de zwangerschapsshoot? Kies dan voor je niet te zware make-up. Als je teveel make-up draagt tijdens de shoot zal de aandacht van je buik afgeleid worden. Draag je in het dagelijks leven toch redelijk wat make-up, probeer dan kleuren te vermijden en zwarte make-up minder dik te doen. De zwangerschapsfoto’s van jou en je partner worden het mooist als beiden een neutrale uitstraling hebben.

5. Accessoires

Wil je wat extra’s toevoegen aan de foto? Gebruik dan accessoires zoals roze of blauw lintjes, strikjes of knuffeltjes. Bij foto’s in een donkere of zwart-wit setting kunnen we deze kleuren iets meer ophalen voor een mooi effect.

Zwangerschapshoot met kind of gezin

zwangerschaps fotoshoot naakt liggend met manNaast een zwangerschap fotoshoot met je partner kun je uiteraard ook een shoot doen met je kind(eren) erbij of met het hele gezin. En je hebt geluk, want bij Fotostudio 87 kun je beiden combineren in dezelfde shoot: dus een zwangerschap fotoshoot met zowel je partner als met de kinderen of het gezin. Doe je een fotoshoot met kinderen erbij hou dan rekening met elkaars kleding. Hou dezelfde kleuren aan en vermijd prints, grote opdrukken en logo’s.

Tot slot: geniet van jullie zwangerschapsshoot samen

Ben je zwanger en wil je een fotoshoot doen met je partner? Plan deze in bij Fotostudio 87! Je hebt in dit artikel al enkele tips gelezen over een zwangerschapsshoot met je partner, kind of het hele gezin. Zo kun je rekening houden met elkaars kledingkeuzes en al voorbereidingen treffen door zwangerschapsfoto’s te verzamelen. Maar het allerbelangrijkste: jij en jouw partner moeten samen genieten van de fotoshoot!

Wist je dat het ook mogelijk is om een zwangerschapsfotoshoot cadeau te doen? Een cadeaubon is altijd een leuk idee voor een gender reveal party of babyshower!

BEKIJK OOK:

zwangerschaps fotoshoot met schoentjes

RECENTE BERICHTEN

ZOEK OP CATEGORIE