skip to Main Content
familie fotoshoot voor een witte achtergrond

Familie fotoshoot, een uitje met de hele familie!

Het maken van een familie fotoshoot is een hele beleving. Voor veel families is een familieportret één van de weinige momenten dat ze met de gehele familie bij elkaar zijn. Vanuit het hele land reizen gezinnen af naar het centraal gelegen Almere om een prachtige familiefoto te laten maken. Een van de meest voorkomende redenen voor een fotoshoot is toch wel om een foto cadeau te geven. Want zeg nou zelf, wat is er nou persoonlijker dan een foto van je eigen familie krijgen!

De hele familie in één stijl gekleed

De meest gestelde vraag bij het boeken van een familie fotoshoot is; heb je tips voor kleding? Tot niet zo lang geleden kozen de meeste families voor een fotoshoot in een spijkerbroek met wit t-shirt. Dit geeft een frisse uitstraling op de familie en is bovendien erg makkelijk af te stemmen. Maar ook met kleurige kelding kunnen we een een mooie familiefoto maken. Je kunt bijvoorbeeld de kleur blauw als thema kiezen. Deze kleur kan dan terugkomen bij ieder lid van de familie. In de schoenen, broek of een nog kleiner detail als een bloem in het haar van de kleinste telg. Zo kan ieder lid van de familie kleding aan die hem / haar complimenteert en krijg je toch een prachtige familiefoto.

Ook nog een gezinsfoto maken? Als je er toch bent.

Tijdens de fotoshoot kunnen we naast een foto van de hele familie ook nog een originele gezinsfoto maken. De fotograaf zit vol ideeën om jouw gezin op een originele wijze vast te leggen. Wat dacht je van een spontane gezinsfoto liggend op de grond, of spring met het hele gezin in de lucht voor een energiek gezinsportret.

De gehele familiefotoshoot voor één vaste prijs.

Of je nu met z’n tweeën komt of de hele familie, voor een familieportret berekenen we één vast tarief. Uit alle foto’s mag je zelf de familiefoto kiezen welke je graag afgedrukt wilt hebben op 20x30cm fotopapier. Daarnaast kun je kiezen welke foto’s van de fotoshoot je nog meer wilt bestellen. Als fotoafdruk, op canvas of liever digitaal? Zo betaal je alleen voor de foto’s die jij mooi vindt! (bekijk de prijzen van de fotoproducten hier)

Back To Top