Spontane & ongedwongen foto’s

Een portret met de hele familie!

Wil je een foto met het hele gezin, je broer of zus? Bij Fotostudio 87 in Almere houden we van spontaniteit in foto’s. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens een fotoshoot. Het vastleggen van een familieband is immers iets heel moois! Een spontane familiefoto geeft een vrolijke en ontspannen sfeer weer. Tijdens een fotoshoot moet iedereen zich op zijn gemak voelen, wij zien het als een uitje! Maak met z’n allen een sprong in de lucht of speelse bewegingen en creëer een leuke dynamische familie fotoshoot. Wij helpen je hiermee door duidelijke aanwijzingen te geven tijdens de fotoshoot en mee te denken vanuit onze jarenlange ervaring.

Jouw gezin uniek in beeld

Hoe mooi is het om jouw gezin op een bijzondere manier vast te leggen door middel van prachtige foto’s? Een uniek moment dat niet zomaar vergeten zal worden. We helpen je graag bij het ontwikkelen van prachtige spontane foto’s van jouw gezin of familie door deze te drukken op speciale materialen, zoals een foto op metaal of een foto op hoge kwaliteit canvas. Geef bij ons aan waar jouw voorkeur ligt en wij maken het mogelijk.

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Familie Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Kwaliteit

Wanneer je bij ons langs komt voor een mooi familieportret wil je natuurlijk wel dat deze op en top goed uit de verf komt. Onze fotograaf Remco heeft jarenlange ervaring en weet als geen ander hoe hij een mooi portret moet schieten. Wij gebruiken onze ervaring om goede kwaliteit foto’s neer te zetten en jou het gevoel te geven dat het echt op een ontspannen manier kan. Maak je daarom geen zorgen wij zullen je altijd op je gemak stellen.

Variatie

Tijdens een gezellige familie fotoshoot is het zeker leuk en goed om te variëren. We maken de foto’s in diverse samenstellingen zodat er allerlei speciale momenten worden vastgelegd. Op elke foto creëer je zo een unieke boodschap. Bijvoorbeeld alleen de kinderen of een foto met alle generatie vrouwen of mannen in de familie? Alles kan! Wij zorgen ervoor dat er mooie, unieke foto’s uitkomen

Geef een fotoshoot cadeau

Voor een verjaardag of andere gelegenheid is het geven van een cadeaubon voor een fotoshoot altijd een goed idee! De cadeaubon voor een fotoshoot kun je eenvoudig via de website bestellen en zelf uitprinten. Zo heb je direct jouw cadeau in huis!

Kies je eigen foto’s

De mooiste foto’s van de familie fotoshoot krijg je van ons te zien tijdens de presentatie. Dit kan bij ons in de studio op een groot scherm of thuis op je eigen computer. Uiteindelijk kies je zelf welke foto’s jij mooi vindt en of je deze afgedrukt wilt ontvangen of digitaal.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Familie Fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde shoot

Wie zijn aanwezig bij jouw familieshoot?
Tijdens de familieshoot maken we foto’s in verschillende opstellingen en samenstellingen. We kunnen foto’s maken van groepen t/m 15 personen. Wie neem jij mee naar jouw familie fotoshoot?

Wat trek je aan bij de familie fotoshoot in Almere?
Kies je voor chique of juist casual? Stoer of juist lief? Stem de kleding onderling een beetje op elkaar af. Kies bijvoorbeeld voor een accent kleur, zo krijg je een rustiger geheel. Voor nog meer variatie kun je tijdens de fotosessie van kleding wisselen.

Een spontane familie fotoshoot
We houden niet zo van statige portretten en vinden het belangrijk dat iedereen er leuk en ontspannen op staat. Zittend, liggend of juist springen? Zorg ervoor dat je genoeg energie hebt want we houden van bewegen.

Jouw foto’s, nog mooier!
Kies je voor fotopapier, canvas of liever digitaal? Welke keuze je ook maakt, wij zorgen ervoor dat de foto’s van jouw familie fotoshoot nog mooier worden.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.