skip to Main Content

FAMILIE FOTOSHOOT

SPONTANE & ONGEDWONGEN FOTO’S

Tijdelijk€ 50,- korting met de Shoot Deals!

Een portret met de hele familie!

Wil je een foto met het hele gezin, je broer of zus? Bij Fotostudio 87 in Almere houden we van spontaniteit in foto’s. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens een fotoshoot. Het vastleggen van een familieband is immers iets heel moois! Een spontane familiefoto geeft een vrolijke en ontspannen sfeer weer. Tijdens een fotoshoot moet iedereen zich op zijn gemak voelen, wij zien het als een uitje! Maak met z’n allen een sprong in de lucht of speelse bewegingen en creëer een leuke dynamische familie fotoshoot. Wij helpen je hiermee door duidelijke aanwijzingen te geven tijdens de fotoshoot en mee te denken vanuit onze jarenlange ervaring.

Jouw gezin uniek in beeld

Hoe mooi is het om jouw gezin op een bijzondere manier vast te leggen door middel van prachtige foto’s? Een uniek moment dat niet zomaar vergeten zal worden. We helpen je graag bij het ontwikkelen van prachtige spontane foto’s van jouw gezin of familie door deze te drukken op speciale materialen, zoals een foto op metaal of een foto op hoge kwaliteit canvas. Geef bij ons aan waar jouw voorkeur ligt en wij maken het mogelijk.

familie portret met het gezin in een moderne fotostudio
familie fotoshoot voor een witte achtergrond
familie portret moeder en kind in een moderne fotostudio
familie portret met het gezin in een moderne fotostudio
familie portret met het gezin in een moderne fotostudio
Broer en zus fotoshoot in een fotostudio
familieportret foto gemaakt tijdens een fotoshoot in de studio te almere
broers en zussen foto gemaakt tijdens een familieportret
fotoshoot almere moeder en dochters
familie portret met het gezin in een moderne fotostudio
fotoshoot zussen en nichtje
portret foto donkere en lichte achtergrond fotostudio almere
portret foto donkere en lichte achtergrond fotostudio almere
portret foto donkere en lichte achtergrond fotostudio almere

“We maken de foto’s die jij mooi vindt!”

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Kwaliteit op 1

Wanneer je bij ons langs komt voor een mooi familieportret wil je natuurlijk wel dat deze op en top goed uit de verf komt. Onze fotograaf Remco heeft jarenlange ervaring en weet als geen ander hoe hij een mooi portret moet schieten. Wij gebruiken onze ervaring om goede kwaliteit foto’s neer te zetten en jou het gevoel te geven dat het echt op een ontspannen manier kan. Maak je daarom geen zorgen wij zullen je altijd op je gemak stellen.

Variatie

Tijdens een gezellige familie fotoshoot is het zeker leuk en goed om te variëren. We maken de foto’s in diverse samenstellingen zodat er allerlei speciale momenten worden vastgelegd. Op elke foto creëer je zo een unieke boodschap. Bijvoorbeeld alleen de kinderen of een foto met alle generatie vrouwen of mannen in de familie? Alles kan! Wij zorgen ervoor dat er mooie, unieke foto’s uitkomen

Kies je eigen foto’s

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de foto’s die wij van jou en je familie of gezin hebben geschoten tijdens de familieshoot, presenteren wij de foto’s op een groot scherm in kleur én in zwart-wit. Ook komt het regelmatig voor dat wij contactsheets leveren zodat de foto’s ook thuis bekeken kunnen worden. Zo kunnen de mooiste foto’s in overleg geselecteerd worden. Uiteindelijk willen we natuurlijk de foto’s overhouden die het beste bij jullie als gezin past.

Betrokken fotograaf voor een familieportret

Remco is een betrokken en ervaren fotograaf. Hij heeft jarenlang ervaring in het samenbrengen en vastleggen van de mooiste projecten op het gebied van fotografie. Zo ook het familieportret of een gezellige foto van het hele gezin! Al meer dan 12 jaar is Remco actief als fotograaf en nog steeds voert hij zijn werk met heel veel plezier uit!

Een goede basis

Of je nu één foto wilt of een heleboel. Met onze fotoshoot kan je alle kanten op. Je krijgt één foto als afdruk van 20×30 cm cadeau en kiest zelf de foto’s die je wilt bijbestellen. Zo betaal je enkel voor de foto’s die jij mooi vindt!

Family Shoot

+ Fotoshoot in onze studio
+ Kledingwissel mogelijk
+ Professionele begeleiding
+ Fotopresentatie
+ 1 fotoafdruk van 20×30 cm
+ Bestel vrijblijvend extra foto’s

Shoot Deal:
+ € 50,- tegoed voor foto’s cadeau!

Het tegoed wordt in mindering gebracht op de bestelde foto’s. Bekijk hier de prijzen van de foto’s.

Prijzen:

t/m 10 personen:  € 89,-

t/m 20 personen:  € 119,-

Boek nu jouw familie fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde shoot

Wie zijn aanwezig bij jouw familieshoot?

Tijdens de familieshoot maken we foto’s in verschillende opstellingen en samenstellingen. We kunnen foto’s maken van groepen t/m 15 personen. Wie neem jij mee naar jouw familie fotoshoot?

Wat trek je aan bij de familie fotoshoot in Almere?

Kies je voor chique of juist casual? Stoer of juist lief? Stem de kleding onderling een beetje op elkaar af. Kies bijvoorbeeld voor een accent kleur, zo krijg je een rustiger geheel. Voor nog meer variatie kun je tijdens de fotosessie van kleding wisselen.

Een spontane familie fotoshoot

We houden niet zo van statige portretten en vinden het belangrijk dat iedereen er leuk en ontspannen op staat. Zittend, liggend of juist springen? Zorg ervoor dat je genoeg energie hebt want we houden van bewegen.

Jouw foto’s, nog mooier!

Kies je voor fotopapier, canvas of liever digitaal? Welke keuze je ook maakt, wij zorgen ervoor dat de foto’s van jouw familie fotoshoot nog mooier worden.

Beoordeeld met een 9.6!

Erg leuke shoot gedaan! Remco stelt je super op je gemak en maakt mooie foto’s!

Erg vriendelijk ontvangst. Oog voor detail!

Wij hebben met ons ouderlijk gezin een fotoshoot gedaan en de foto’s zijn echt geweldig wat een vreugde spat er van af

Overtuigd?

Nog een vraag?

Back To Top