skip to Main Content

FOTOSHOOT PRIJZEN

Fotoshoot prijzen voor verschillende thema’s

Wil jij graag een mooie fotoshoot plannen waarbij je de mooiste herinneringen laat vastleggen? Dan nodigen wij je heel graag uit bij ons in de studio. Je kunt een fotoshoot plannen voor verschillende gelegenheden. Zo kun je prachtige foto’s laten vastleggen tijdens een zwangerschap fotoshoot, loveshoot of een fotoshoot met de hele familie. Bij ons in de studio maken we een setting die helemaal past bij jouw idee. We maken talloze foto’s en kiezen daar de beste selectie uit. Je zal verrast zijn door het eindresultaat! Heb jij een bepaald idee in je hoofd over hoe je het wilt hebben? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag met een creatieve brainstorm! Bij Fotostudio 87 bieden wij aantrekkelijke fotoshoot prijzen. Bekijk nu de lopende acties en krijg extra voordeel.

We begeleiden je van begin tot eind

Tenzij je model bent, kan het best spannend zijn als je voor het eerst voor de camera staat. Voor de meesten is het echt even wennen, maar wij zorgen ervoor dat je je binnen no-time op je gemak voelt. Dat ga je uiteindelijk terugzien op de foto’s, dus geen zorgen! Je gaat er gegarandeerd op je best uitzien tijdens de fotoshoot. Tijdens de shoot helpen we je met het vinden van de juiste poses. Waarschijnlijk heb je van tevoren al inspiratie opgedaan, maar we helpen je tussendoor natuurlijk ook. Samen zorgen we voor het mooiste resultaat!

Kies je eigen foto’s bij jouw fotoshoot

Jij weet zelf welke foto’s je wel of niet mooi vindt. Je kiest daarom zelf welke foto’s je wilt bestellen. Zo betaal je enkel voor de foto’s die jij mooi vindt en die je écht gaat gebruiken! Uiteraard maken wij een selectie van alle foto’s die goed zijn gelukt. Benieuwd naar onze fotoshoot prijzen? Kies een fotoshoot naar keuze, of neem direct contact met ons op. We kijken ernaar uit je binnenkort bij ons in de studio te zien!

De mooiste materialen voor de juiste sfeer

Een haarscherpe fotoafdruk, hoge kwaliteit canvas of een professionele foto op metaal? We hebben een scala aan prachtige afdrukmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. We laten je graag alle mogelijkheden zien. Afhankelijk van waar je de foto wilt hangen of wat voor uitstraling het moet hebben, adviseren we graag over welk materiaal het beste past. Het materiaal van een lijst of de foto zelf kan namelijk echt een verschil maken in de stijl en sfeer.

Digitale foto’s voor meer bedenktijd

Weet je nog niet zeker wat je met jouw foto’s wilt? Kies dan voor digitale foto’s! Alle foto’s worden printklaar op hoge resolutie geleverd. Jouw foto’s kun je dan zo vaak en zo groot afdrukken als je zelf wilt. Ideaal wanneer je nog twijfelt over waar ze moeten komen!

Topkwaliteit tegen scherpe fotoshoot prijzen

Een week na de fotoshoot plannen we de fotopresentatie. We laten je de mooiste foto’s van de fotoshoot zien op een groot scherm. Wil je de foto’s in kleur of zwart-wit? We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien. Heb je een foto met spoed nodig? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 Jouw foto’s verdienen het beste. Wij werken daarom met vaste leveranciers om kwaliteit te garanderen. Daarnaast worden alle foto’s voor levering eerst digitaal bewerkt. Zo krijg je de mooiste foto’s tegen waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Bij Fotostudio 87 kun je rekenen op de beste fotoshoot prijzen!

We leveren alleen de foto’s die we zelf zouden ophangen!

Veel gestelde vragen:

Hoeveel foto’s krijg ik bij de shoot?

Bij iedere shoot zit één foto inbegrepen (tenzij anders aangegeven) welke je zelf mag uitkiezen. De andere foto’s van de shoot kun je naar wens bijbestellen.

Wat is de levertijd van de foto’s?

De levertijd van digitale foto’s is na betaling ongeveer 1 week. Fotoafdrukken en andere wanddecoratie hebben een levertijd van +/- 2 weken.

Is het mogelijk de foto’s sneller te krijgen?

Heb je last minute een foto nodig als cadeau dan doen we ons best om je daarbij te helpen. Informeer vooraf bij de studio naar de mogelijkheden.

Worden de foto’s bewerkt?

Alle foto’s worden voor levering gecorrigeerd op kleuren, contrast en kleine oneffenheden. Extra nabewerking is tegen meerprijs mogelijk.

Beoordeeld met een 9.5!

Erg leuke shoot gedaan! Remco stelt je super op je gemak en maakt mooie foto’s!

Erg vriendelijk ontvangst. Oog voor detail!

Wij hebben met ons ouderlijk gezin een fotoshoot gedaan en de foto’s zijn echt geweldig wat een vreugde spat er van af

Nog een vraag?

Back To Top