GLAMOUR FOTOSHOOT

COMPLEET MET VISAGIE & HAIRSTYLING

Glamour fotoshoot

Een glamour fotoshoot waar je professioneel wordt opgemaakt door onze make up artist? Bij Fotostudio 87 maak je je shoot compleet wanneer je kiest voor een glamour fotoshoot met visagie.

Als je een keertje écht goed in de watten gelegd wil worden, dan schakelen voor jouw shoot de hulp van onze visagist in. Niet even snel een poedertje maar een complete make-up afgestemd op jouw wensen. Ga je voor een glamour look met smokey eyes of houdt je het liever naturel? Jij bepaalt!

Glamour fotoshoot tijdens de actiedagen

Een glamour fotoshoot tijdens de actiedagen? Wat houdt dat in? Een aantal keer per maand plannen we “actiedagen”. Door meerdere shoots op één dag te plannen kunnen we efficiënt werken en de visagie en hairstyling voor een scherp tarief aanbieden. Uiteraard nog steeds met persoonlijke aandacht en privacy. Je kunt tijdens het plannen van jouw glamour fotoshoot bekijken welke actiedagen beschikbaar zijn.

Kies jouw thema

Modelvooreendag2Modelvooreendag1
Love2Love1
Zwanger2Zwanger1
SocialMedia4SocialMedia3
Lingerie2Lingerie
Duoglamour2Douglamour
FineArtNaakt2FineArtNaakt1
Portret2Portret1

Een glamour fotoshoot bij Fotostudio 87

Bij een glamour fotoshoot wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan je kapsel. Kies je voor krullen? Stijlen? Of steek je het liever op? Een goed gestyled kapsel mag niet ontbreken wanneer je goed in de watten wordt gelegd door onze professionals. Vertel ons al je wensen en wij zorgen ervoor dat je hairstyling op en top is geregeld!

Jij staat in de spotlights!

Voor welke soort shoot je ook kiest, bij Fotostudio 87 word je altijd in de watten gelegd. Onze fotograaf zorgt ervoor dat je comfortabel bent en zal je behandelen als een écht model! Poseer in verschillende stijlen en wees lekker jezelf. Onze fotograaf begeleid je door het proces!

Boek nu je glamour fotoshoot met visagie

Op onze website boek je eenvoudig je shoot. Heb je vragen of wil je meer informatie over een fotosessie bij Fotostudio 87? Neem dan contact op door het contactformulier op de website in te vullen.