036 30 300 16 studio@fotostudio87.nl
Zakelijke Fotoshoot Op Locatie Bij The New Assistant Almere

Vandaag de dag kun je voor een paar honderd euro een kant en klare website in de lucht hebben. Je kiest de kleuren van je huisstijl en plaatst je eigen logo en teksten. Maar er moet natuurlijk ook nog een foto bij. Daarvoor wordt veelal gebruik gemaakt van stocksites. Prachtige foto’s, voor slechts een paar 10tjes per foto mag je deze dan gebruiken. Perfect!?

Toch vergeten veel ondernemers dat je deze foto’s soms wel een paar miljoen keer zijn verkocht. En dat jouw potentiële klant deze foto’s inmiddels al zeker eerder heeft gezien bij een ander bedrijf. Die dame met dat headsetje op haar hoofd, die werkt ook bij de concurrent? Daar gaat je eerste indruk, zo de prullenbak in.

Eigen foto’s zijn dus ontzettend belangrijk. Het is dé manier om je potentiële klanten alvast de sfeer van je bedrijf te laten proeven en vertrouwen op te bouwen. Hoe mooi is het dat als je een bedrijf binnen komt lopen en je herkent de medewerker van de website: 1 – 0.

Als iemand weet dat persoonlijk contact belangrijk is dan is het Dominique Wubbolt. Met haar bedrijf The New Assistant biedt zij bedrijven de mogelijkheid om een bemande receptie te hebben voor een zeer gunstig tarief. Want zeg nou zelf; het is erg prettig als je ergens ontvangen wordt met een glimlach en iemand biedt je een kopje koffie aan terwijl je wacht?

Voor The New Assitant mocht Fotostudio 87 de foto’s voor de website en het drukwerk verzorgen. Neem een kijkje achter de schermen en bekijk het resultaat van de fotoshoot.

Benieuwd wat Fotostudio 87 voor je kan betekenen? 036 30 300 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.