Je trouwe viervoeter in de spotlights

Fotoshoot met je hond

Ben jij de trotste bezitter van een kwispelende knuffelbeer? Dan wil jij uiteraard mooie foto’s van jouw hond. Jouw trouwe viervoeter verdient namelijk een plekje in de spotlights en in een fotolijstje bij jou op de kast, open haard of aan de muur.

Bij Fotostudio 87 maken we mooie fotoshoots van honden. Groot of klein, één of twee, met natte neus of met een strikje om. Het kan allemaal. Je zult versteld staan van hoe fotogeniek honden zijn.

Mooie foto’s voor elk type hond

Een fotoshoot van je hond laat je maken bij Fotostudio 87. Wij hebben voldoende ruimte in de studio om je hond mooi en leuk op de foto te zetten. En ook honden die bijvoorbeeld een donkere vacht hebben, of weinig kleurverschil hebben in vacht-neus-oren kunnen wij perfect op de foto zetten. We maken gebruik van de goede belichting en de beste apparatuur voor een professionele fotoshoot van de meest enthousiaste honden.

Fotostudio 87 is gelegen op een eerste etage. Als de hond niet kan traplopen moet hij getild worden.

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Honden Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Blije hondjes, blije baasjes

Fotoshoot hond en baas

Je hond is je beste maatje en hijzelf is natuurlijk al prachtig. Maar hoe leuk is het om sámen op de foto te staan: jouw hond met zijn baasje. Dat gaan we regelen voor jou, want bij een Honden Fotoshoot bij Fotostudio 87 kun je ook mooie foto’s laten maken van je hond met het baasje. Een fantastisch mooie herinnering en ook heel leuk om te doen!

Alle baasjes mogen op de foto met de hond, dus ook het vrouwtje en de minibaasjes. Het is dus ook heel leuk om een honden fotoshoot cadeau te doen.

Lees ook onze blog voor de perfecte honden fotoshoot!

Fotostudio87 3148 web

Say Woef!

Een hond zit niet altijd perfect stil en lacht niet op commando, maar geen zorgen. Wij hebben veel ervaring met honden fotograferen en zorgen ervoor dat jouw hond op een leuke manier op de foto staat zodat jij daar een mooie herinnering aan overhoudt.
Vooraf kun je wellicht al voorbeelden verzamelen van hondenfoto’s die jij leuk vindt.

Meenemen naar de honden fotoshoot

Om optimaal gebruik te maken van de aandacht van je hond tijdens de fotoshoot is het handig om zijn favoriete speeltjes en wat beloningsbrokjes mee te nemen. Het liefst niet te grote brokjes zodat de hond interesse behoudt tijdens de fotoshoot.
En uiteraard staat het je vrij om bijvoorbeeld een strikje, hoedje of andere hondenfoto accessoires mee te nemen als je dat leuk vindt.

Geef een Honden Fotoshoot cadeau

Een honden fotoshoot is leuk voor het hele gezin en daarom een ultiem cadeau voor een verjaardag, jubileum of voor moeder- of vaderdag.
De cadeaubon kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten.

Kies zelf de hondenfoto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we de mooiste foto’s van de honden fotoshoot in kleur en zwart/wit. Je kiest zelf welke foto’s jij het mooiste vindt om te bestellen. Wil je meer foto’s dan bij de prijs inbegrepen zit? Je kunt altijd extra foto’s bij bestellen.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Honden Fotoshoot

Laden...

Tips voor de fotoshoot met hond

Fotoaccessoires voor de hond

Heb je hondenspeeltjes, een grappig strikje of een andere accessoire voor de hondenfoto? Neem ze mee! Zorg ervoor dat ze schoon zijn en bij voorkeur voldoende nieuw.

Voorbereiding van de baas

Gaat de baas ook op de foto met de hond? Zorg dan voor kleding die makkelijk zit en zonder diep decolleté zodat je goed kunt bewegen en bukken. Bij voorkeur effen en ietwat sombere kleuren zodat de aandacht op de hond ligt.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

Honden fotoshoot in de studio

Onze honden shoots vinden altijd plaats in de studio. Omdat we juist de aandacht op de hond willen leggen maken we vrijwel geen gebruik van beeltenissen op de achtergrond. Afhankelijk van de vachtkleur van jouw hond wordt de achtergrond van de foto’s donker of licht. De foto’s mag je overigens zelf uitkiezen, we laten je de mooiste foto’s zien in zowel kleur als zwart-wit.

Onze fotostudio is gelegen op de eerste verdieping. De hond kan traplopen of moet even getild worden. De fotostudio is een rustige omgeving. Informeer ons even als jouw hond toch snel beïnvloed wordt door prikkels zodat we er extra rekening mee kunnen houden.