skip to Main Content

LINKEDIN FOTO MAKEN

MAAK EEN GOEDE EERSTE INDRUK!

Het belang van een LinkedIn profielfoto maken

Wanneer je al een lange tijd actief bent op LinkedIn, is het je waarschijnlijk wel opgevallen hoe belangrijk het gebruik van de juiste profielfoto is. Een goede LinkedIn profielfoto is natuurlijk het eerste waar andere gebruikers naar kijken. Dit is dus ook gelijk de eerste indruk die andere mensen van jou krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat dit beeld niet meer weggaat, zelfs nadat je de persoon in het echt hebt ontmoet. Hierdoor is het dus van essentieel belang dat je LinkedIn profielfoto er goed en professioneel uitziet. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden bij Fotostudio 87, lees dan snel verder.

LinkedIn

LinkedIn is een van de grootste social media kanalen in Nederland en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. In vergelijking tot andere social media kanalen, zoals Twitter, Instagram en Snapchat, wordt LinkedIn meestal gebruikt bij zakelijke doeleinden. Via LinkedIn kun je met andere mensen een connectie maken en berichten versturen. Naast de mogelijkheid om met andere mensen te verbinden en berichten te plaatsen, kun je ook vacatures vinden op LinkedIn. Dit is dan ook de reden waarom er verschillende doelgroepen te vinden zijn op LinkedIn, vergeleken met andere social media kanalen. Doordat de doelgroep verschilt, moet je als gebruiker rekening houden met andere zaken om optimaal gebruik te maken van dit kanaal. Het is bijvoorbeeld van belang om je profiel er zo professioneel uit te laten zien, vooral wanneer je een nieuwe baan wilt vinden met behulp van LinkedIn. Een van de belangrijkste onderdelen van een profiel is je profielfoto, omdat dit vaak het eerste is wat mensen zien.

Professionele portret fotoshoot voor social media
Professionele portret fotoshoot voor social media
Professionele portret fotoshoot voor social media
Tijdloze portret fotografie bij fotostudio 87 in almere
Professionele portret fotoshoot voor social media
Tijdloze portret fotografie bij fotostudio 87 in almere
Tijdloze portret fotografie bij fotostudio 87 in almere
Professionele portret fotoshoot voor social media

“Fotostudio 87 maakt dé perfecte LinkedIn profielfoto voor je”

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

LinkedIn fotograaf van Fotostudio 87

De professionele LinkedIn social media fotograaf van Fotostudio 87 weet precies op welke punten gelet moeten worden tijdens het laten maken van een profielfoto voor social media kanalen. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van profielfoto’s voor sociale kanalen, dus ook met LinkedIn profielfoto’s. Hierdoor weten we alle tips en tricks wanneer het aankomt op het laten maken van de perfecte profielfoto voor LinkedIn en andere social media kanalen.

Een vrij lastige klus

Het laten maken van de juiste profielfoto van LinkedIn is een vrij lastige klus, gezien een fotograaf met veel verschillende factoren rekening moet houden. Zo moet er onder andere rekening gehouden worden met het vinden van het juiste licht, een goede achtergrond en nog vele andere zaken. Het is daarom altijd aan te raden om professionele vakmensen in te schakelen, zodat je er zeker van bent dat je over de juiste foto beschikt. Bij Fotostudio 87 ben je dus zeker aan het juiste adres!

Voor particulier en zakelijk

Wij kunnen zowel voor particulieren als zakelijke klanten een foto laten maken voor LinkedIn. Voor bedrijven is het namelijk ook van groot belang dat medewerkers er representatief uitzien op LinkedIn, aangezien zij als het ware het bedrijf vertegenwoordigen. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat elke werknemer van het bedrijf een professionele LinkedIn profielfoto heeft.

Boek nu een LinkedIn fotoshoot bij Fotostudio 87!

Bij Fotostudio kun je terecht voor het laten maken van je LinkedIn profielfoto. Maak nu een afspraak met onze professionele LinkedIn fotograaf en bespreek de mogelijkheden.

Heb je nog vragen over een LinkedIn profielfoto laten maken bij Fotostudio 87? Of heb je vragen over de andere fotoshoots die wij voor je kunnen doen? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer 036 30 300 16. Heb je liever contact per mail? Dan is het mogelijk om te mailen naar studio@fotostudio87.nl of vraag een offerte aan via het formulier hieronder!

  Naam
  Organisatie
  E-mail
  Telefoon

  Bericht

  Back To Top