Het belang van een LinkedIn profielfoto

LinkedIn foto maken

Wanneer je al een lange tijd actief bent op LinkedIn, is het je waarschijnlijk wel opgevallen hoe belangrijk het gebruik van de juiste profielfoto is. Een goede LinkedIn profielfoto is natuurlijk het eerste waar andere gebruikers naar kijken. Dit is dus ook gelijk de eerste indruk die andere mensen van jou krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat dit beeld niet meer weggaat, zelfs nadat je de persoon in het echt hebt ontmoet. Hierdoor is het dus van essentieel belang dat je LinkedIn profielfoto er goed en professioneel uitziet. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden bij Fotostudio 87, lees dan snel verder.

LinkedIn voor zakelijke doeleinden

LinkedIn is een van de grootste social media kanalen in Nederland en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. LinkedIn wordt meestal gebruikt bij zakelijke doeleinden. Via LinkedIn kun je met andere mensen een connectie maken en berichten versturen. Daarnaast kun je ook vacatures vinden op LinkedIn. Het belang van een goede profielfoto op LinkedIn is dan van groot belang. Het eerste dat anderen zien is je profielfoto. Wanneer je een nieuwe baan wilt vinden met behulp van LinkedIn dan is een professionele profielfoto onontbeerlijk.

portret fotoshoot vrouw met tattoo
zakelijke portret fotoshoot vrouw
portret fotoshoot met donkere achtergrond
spontane profielfoto volwassen vrouw

Veel verschillende factoren

Het laten maken van de juiste profielfoto van LinkedIn is een vrij lastige klus, gezien een fotograaf met veel verschillende factoren rekening moet houden. Zo moet er onder andere rekening gehouden worden met het vinden van het juiste licht, een goede achtergrond en nog vele andere zaken. Het is daarom altijd aan te raden om professionele vakmensen in te schakelen, zodat je er zeker van bent dat je over de juiste foto beschikt. Bij Fotostudio 87 ben je dus zeker aan het juiste adres!

Voor particulier en zakelijk

Wij kunnen zowel voor particulieren als zakelijke klanten een foto laten maken voor LinkedIn. Voor bedrijven is het namelijk ook van groot belang dat medewerkers er representatief uitzien op LinkedIn, aangezien zij als het ware het bedrijf vertegenwoordigen.

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat elke werknemer van het bedrijf een professionele LinkedIn profielfoto heeft.

fotoshoot Fotostudio 87 Almere spontane vrouw met krullen
portret fotoshoot vrouw met donker haar donkere achtergrond
portret fotoshoot man met lach
social media fotoshoot spontaan

Een afspraak is zo gemaakt

Boek nu een LinkedIn fotoshoot bij Fotostudio 87

Bij Fotostudio kun je terecht voor het laten maken van je LinkedIn profielfoto. Maak een afspraak met onze professionele LinkedIn fotograaf via het onderstaande formulier. Liever contact per e-mail of telefonisch? Mail naar [email protected] of bel 036 30 300 16 (tijdens fotoshoots nemen we niet op).