Pakketprijzen en uitbreidingen

Pakketprijzen

Visagie & hairstyling

Losse producten

Bij Fotostudio 87 willen we de instap laag houden: we gunnen iedereen een set mooie foto’s waar je lang van gaat genieten. En bij elke fotoshoot beloven wij dat we ons best doen!

De prijzen die we hanteren voor onze fotoshoots zijn vrij eenvoudig samengesteld:

Hieronder vind je overzichtelijk alle prijzen en bijbehorende uitleg. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, of je hebt ergens een vraag over, naam dan contact met ons op via de mail of via een contactformulier op de website.

zwangerschaps fotoshoot spontane vrouw lichte ruimte
glamour fotoshoot dame zwart wit
sexy koppel fotoshoot man en vrouw

Extra voordeel bij onze pakketprijzen

Pakketten

Standaard inbegrepen bij elke fotoshoot

  • Fotoshoot van 45 min

  • Kledingwissel mogelijk

  • 1 Fotoafdruk van 20×30 cm
  • € 50,- tegoed op losse foto’s
    Het tegoed wordt in mindering gebracht op de bestelde foto’s. Bekijk hier de prijzen van de foto’s.

Basic fotoshoot € 99,-

Fotoshoots met groepen

Wil je een foto met het hele gezin, broers en zussen, vriendengroep of vereniging? Dat kan bij Fotostudio 87 in Almere. We maken er een leuk uitje van. Maak met z’n allen een sprong in de lucht of speelse bewegingen en creëer leuke en spontane groepsfoto’s.

Voor groepen van meer dan 10 personen geldt een toeslag van €30 op de normale pakketprijzen.

ACTIE

Premium

Fotoshoot
+
10 digitale foto’s

Van € 234,- voor: € 179,- *

casting fotoshoot vrouw met kroeshaar
ACTIE

Exclusive

Fotoshoot
+
20 digitale foto’s
+
luxe fotoalbum cadeau!

Van € 358,- voor: € 239,- *

fotoshoot fitgirl springen

* Het 50,- euro tegoed is bij het Premium en Exclusive pakket reeds verrekend.

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Actiedagen

Een paar keer per maand zijn de visagiste en haarstyliste een hele dag aanwezig. Hierdoor kunnen we een gereduceerd tarief aanbieden. In de reserveringsmodule kun je zien op welke dagen het actietarief geldt.

€ 75,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling
fotoshoot met makeup

Losse producten

Bij de fotoshoot pakketten zijn een tegoedwaarde of een aantal foto’s inclusief. We hebben die prijzen zo samengesteld dat je er voordeel bij hebt. Maar we begrijpen ook dat je misschien wel meer foto’s wil. Of andere producten zoals een fotoboek of een canvas doek. Dat kan uiteraard.

Bekijk hieronder de prijzen voor deze losse producten.
Alle afdrukken worden door een kwaliteitsdrukker gedrukt. Zo worden jouw mooie foto’s oogverblindend.

Prijzen losse producten
foto in baklijst

Reserveer een fotoshoot

Is alles duidelijk en heb je al een fotoshoot gezien die je graag zou willen doen? Reserveer dan hieronder je fotoshoot. Kies welke shoot jij wil doen, het pakket dat bij je past en of je wel of geen visagie erbij wil. Volg de stappen van het reserveringsproces, vul je gegevens in en betaal via iDeal. Je ontvangt een e-mail met alle gegevens van de shoot ter bevestiging zodra de betaling is gelukt.

Veilig en snel online reserveren

Laden...

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Of wil je misschien een andersoortige fotoshoot die we niet benoemt hebben? Laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee.

Mochten de pakketten niet passen bij de shoot die jij in gedachten hebt, bijvoorbeeld omdat je iets meer uitgebreider wil, neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken. Bekijk intussen ook de voorbeelden op onze fotogalerij en doe inspiratie op!