skip to Main Content

Onlangs begon het weer te kriebelen om een persoonlijk project uit te voeren. Maar wat?! Ik wilde iets speciaals. Iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon met zowel fotografie als Photoshop.

Ik besloot weer eens iets doen met verschillende foto’s die naderhand met beeldbewerking samengevoegd worden tot één beeld. Nadat verschillende concepten de revue hadden gepasseerd was “project Boxer Factory” geboren; dames zouden de boxershorts op gigantische heren inkleuren tot een vrolijk resultaat.

Het concept was er dus, toen begon het creatieve gedeelte pas echt. Wat zouden de dames allemaal kunnen doen om de onderbroeken in te kleuren. Uiteraard iets met een kwast, maar ook met een verfspuit, een stempel, en wellicht een verfpistool.. Je snapt natuurlijk dat ik hier een hoop plezier bij heb gehad ;-).

Na een periode van voorbereidingen; het vinden van een geschikt team, inkopen doen en veel testen was het D-Day! Samen met het team heb ik een enorm gezellige dag gehad en flink gelachen. Op mijn Instagram account vind je een aantal behind the scenes foto’s van deze shoot. Het uiteindelijke resultaat zie je hieronder.

Team:
Fotografie: Remco van den Braak
Visagie: Giolina Braun – GB Hair And Makeup
Modellen: Rick, Conrad, Amanda, Mirthe, Sevenne.
Boxershorts: Happy Socks

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top