Voor een geslaagde eerste indruk

De social media fotograaf die zorgt voor de perfecte profielfoto

Tegenwoordig gebeurt alles online en dankzij alle social media kanalen die zijn gegroeid, is het mogelijk om meteen een goede eerste indruk te maken door op te vallen. Dat begint natuurlijk met een foto.

Mensen willen weten wie ze voor zich hebben en door een duidelijke foto te plaatsen kun je meteen stralend overkomen. Maar hoe maak je zo’n mooie foto nou?

Veel bekende en belangrijke personen hebben al zo’n professionele foto op hun kanalen. Die foto hebben ze natuurlijk niet zelf gemaakt. Bij Fotostudio87 zorgen wij ervoor dat jij online opvalt. Kom ook langs!

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Social Media Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Boek eenvoudig en snel

Boek de Social Media Shoot

Laden...

Met jouw social media foto maak je indruk

Opvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zitten miljoenen mensen online en uitsteken boven het gros wordt daardoor een uitdaging. Uiteindelijk zegt een foto meer dan 1.000 woorden en is het de eerste aanblik voor een mogelijke werkgever. De foto moet dan ook echt een reflectie zijn van jouzelf. Wij zorgen ervoor dat jij op de foto komt zoals jij dat wilt. Het maken van de juiste profielfoto is meer dan alleen een mooie foto maken. Als social mediafotograaf kijken wij namelijk naar wat je uit wilt stralen. Wil je zelfvertrouwen en zakelijkheid of juist casual en creatief uitstralen? Geen probleem! Wij nemen alle wensen mee voor het schieten van jouw perfecte plaatje.

Social media fotografie is de manier om online op te vallen

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram; waar je ook kijkt, overal zie je profielfoto’s voorbij komen. Het is het eerste wat mensen van je zien en daar wil je indruk mee maken. Voor een social mediafotograaf is het daarom belangrijk te kijken naar wat je wilt uitstralen op de foto. Past het bijvoorbeeld bij de functie die je wilt gaan bekleden? Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat jij een geslaagde eerste indruk maakt en dat je straalt op de foto. Een krachtig portret op social media, maar ook een foto die je voor andere gelegenheden kunt gebruiken. Kortom: een professioneel portret mag zeker niet missen in jouw online verhaal. Wil je liever model voor 1 dag zijn? Dit kan! Maak een afspraak en kom langs om jouw professionele foto te laten maken. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt en graag meer wilt weten!
Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.