Foto’s van jouw fitte body

Boek een professionele sport fotoshoot

Sport jij fanatiek en ben je trots op jouw gespierde lichaam? Laat dan van jouw sportlijf mooie foto’s maken. Met een sport fotoshoot vereeuwig je jouw sportresultaten. Je hebt hard getraind en je verdient het om daar mooie foto’s van te laten maken. Boek daarom een Sport en Fitness Fotoshoot bij Fotostudio87.

Fitness, Bodybuilding, Cross Training, Kickboxing, Ballet en Yoga fotoshoots

Een fotoshoot van de fitness sport of andere sporten is voor zowel dames als heren geschikt en kan gedaan worden in onze fotostudio of (in overleg) in jouw sportschool. Onze fotograaf weet precies welke belichting nodig is voor professionele fitness foto’s. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor extra diepgang door gebruik van accessoires zoals dumbbells of bokshandschoenen. En we werken graag mee aan andere leuke special effects zoals gebruik van olie, opspattend water en magnesiumpoeder.

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Sport en Fitness Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Fotoshoot voor alle sporten

Een sport fotoshoot is niet alleen geschikt voor fitness fotografie. Er zijn veel meer sporten waarvan mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Naast fitness foto’s kun je ook denken aan Bodybuilding foto’s, Cross Trainging foto’s, Yoga foto’s, Kickboxing foto’s, en nog veel meer. Als we de fotoshoot in de studio doen dan dien je zelf de accessoires mee te nemen, zoals dumbbells, bokshandschoenen, touw, bal, etc.

Kies de sport fotoshoot voor jouw sport:

 • Fitness fotoshoot
 • Yoga shoot
 • Ballet fotoshoot
 • Kickboxing shoot
 • Bodybuilding fotoshoot
 • Cross Training foto’s

Sport en Fitness shoot cadeaubon

Bodybuilding en Cross Training foto’s

Doe jij aan weight lifting of een andere sport zoals Cross Trainging? Dan kunnen wij mooie foto’s maken van de spierdefinitie op jouw lichaam. Onze fotograaf weet de juiste belichting in te stellen voor mooie Bodybuilding en Cross Training foto’s. We bereiken hetzelfde resultaat als bij de fitness fotoshoot: foto’s waarin jouw gespierde en atletische lijf goed tot uitdrukking komt.

Kickboksen shoot

Kracht en uithoudingsvermogen zijn dé kenmerken van kickboksen en juist dat willen we bij een kickboks fotoshoot laten zien. Met handschoenen of bandages en een serieuze blik in de ogen maken we de stoere kickboks foto’s.

Yoga en Ballet fotoshoot

Bij een ballet of yoga shoot zorgen we ervoor dat jouw lenige benen en flexibele lichaam worden vastgelegd in een serene omgeving. Mooie foto’s die een beetje mysterieus zijn passen perfect bij een yoga of ballet fotoshoot.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Sport & Fitness Fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde sport fotoshoot

Wil jij het beste uit jouw sport en fitness shoot halen? Lees dan hier onze tips voor de mooiste sport foto’s.

 • Zoek sport foto’s op internet. Uit alle foto’s maak je uiteindelijk een selectie van de mooiste sport shoots. Deze neem je mee naar de studio voor inspiratie.
 • Let op kleine details: verzorg je nagels en let op je lichaamshaar.
 • Stel je sport outfit samen, je kunt poseren in 3 kledingsets.
 • Zorg voor accessoires die niet (te veel) beschadigd zijn.
 • Denk na over je make-up en haarstijl en neem je eigen producten mee. Tegen een vergoeding kun je ook professionele make-up & hairstyling door onze visagist laten verzorgen.
 • Voor de beste spierdefinitie let je minstens een week op je inname van vocht en koolhydraten.
 • Ga 3 dagen voor de sport fotoshoot niet(!) onder de zonnebank.
 • Doe een sportieve pump work-out voorafgaand aan de fotoshoot.

Meer tips voor de sport shoot in onze blog
Geïnteresseerd in het werk en de vaardigheden van de fotograaf voor jouw sportieve fotoshoot? Lees hier onze blog over de 10 tips voor sport fotografie in de studio.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

Sport fotografie voor iedereen

Elk lichaam is anders en elke sport zorgt voor andere contouren en lichaamsvormen. Dat maakt een sport fotoshoot ook zo bijzonder. Naast sportieve prestaties zijn ook discipline, voeding, rust en regelmaat belangrijke factoren voor een mooi sportresultaat. We vinden het daarom een uitdaging om dat resultaat zo goed mogelijk vast te leggen. Als sport fotograaf maken we veel close-ups van spierdefinities en flexibiliteit. En we proberen ook de sport zelf zo goed mogelijk tot uitdrukking te laten komen. Denk aan gebruik van accessoires zoals balletschoenen en kickboks bandages. Om echt goede foto’s te maken is het gebruik van de juiste apparatuur ook een vereiste. En gelukkig hebben we bij Fotostudio87 voldoende ruimte om mooie sportfoto’s te maken.