skip to Main Content

Vraag & Antwoord

Veel gestelde vragen

Reserveren

Hoe maak ik een afspraak?
Omdat we je wensen graag nog even met je doorlopen plannen we de afspraak persoonlijk met je in. Een aanvraag plaatsen kan via het contactformulier op de website waarna we contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Welke fotoshoot kan ik het beste kiezen?
Onder het kopje fotoshoots vind je ons aanbod gesorteerd in verschillende categorieën. Mochten deze pakketten niet aansluiten bij jouw wensen dan maken we graag een pakket op maat voor je.

De fotoshoot

Hoeveel foto’s worden er gemaakt?
Hoeveel foto’s we tijdens de shoot maken is van te voren moeilijk te zeggen. We maken tijdens de fotoshoot genoeg foto’s om een mooie gevarieerde presentatie samen te stellen.

Hebben jullie advies voor kleding?
Tijdens de fotoshoot is er de mogelijkheid te wisselen van outfit. Neem gerusts meerdere kledingsetjes mee zodat wij je kunnen helpen bij het uitkiezen.

Het soort kleding is geheel afhankelijk van het door jullie gewenste resultaat. Bij een familiefoto raden we aan om kleurrijke kleding aan te doen. Voor een Loveshoot daarentegen kan het mooi zijn om een wat donkerdere chique outfit aan te doen. Het belangrijkste is dat jullie kleding aan doen die bij jullie past.

De fotopresentatie

Wanneer is de fotopresentatie?
De fotopresentatie plannen we ongeveer een week na de fotoshoot. In deze tijd zullen we de mooiste foto’s selecteren en bewerken.

Hoe lang duurt de fotopresentatie?
Tijdens de presentatie krijg je genoeg tijd om rustig naar alle foto’s te kijken en je keuze te maken. Gemiddeld duurt de presentatie 30 tot 45 minuten.

Kunnen de foto’s nog bewerkt worden?
Standaard worden alle foto’s bewerkt op kleur en belichting. Tegen meerprijs is het mogelijk om foto’s extra te laten bewerken. Denk daarbij aan het werkwerken van een pukkeltje of wallen.

Kan ik meer foto’s uitkiezen?
Ja, tijdens de presentatie kun je geheel vrijblijvend foto’s bij bestellen. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vindt je in de prijslijst.

Jouw foto's

Hoe lang bewaren jullie de foto’s van mijn shoot?
Binnen zes maanden na de fotoshoot heb je de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen. Neem hiervoor contact op met de studio.

Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?
Fotoafdrukken zijn binnen 1 week na de fotopresentatie gereed. Canvasdoeken en andere wanddecoratie hebben doorgaans een levertijd van 2 tot 3 weken.  Digitale foto’s worden doorgaans binnen 1 week na de presentatie via WeTransfer toe gestuurd.

Heb je met spoed een foto nodig? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

Gebruiken jullie mijn foto’s voor promotie?
Van alle foto’s welke wij gebruiken vragen we eerst toestemming aan de klant. Indien je niet wilt dat wij je foto’s gebruiken dan zullen wij dit ook niet doen.

Stel je vraag

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Vraag / opmerking

    Back To Top