skip to Main Content

Een fotoshoot in 4 stappen:

1. Voorbereiding
Heb je een keuze gemaakt voor een fotoshoot? Je kunt eenvoudig via de online agenda jouw afspraak inplannen.

Nadat we de afspraak hebben ingepland ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Hier in vind je handige tips om je voor te bereiden op jouw fotoshoot.

2. De fotoshoot
Voor we gaan beginnen met de shoot neem je samen met de fotograaf je wensen door. Van wat voor foto’s word jij blij?

Tijdens de fotoshoot maken we foto’s in verschillende stijlen. Om nog meer variatie in je foto’s te krijgen kun je een of meerdere keren van kleding wisselen. Ga je met meerdere mensen op de foto? Dan maken we foto’s in verschillende opstellingen; samen, alleen, het is allemaal mogelijk.

3. De fotopresentatie
Na de fotoshoot plannen we een afspraak in voor de fotopresentatie. Deze vindt doorgaans 1 week na de shoot plaats. In de tussentijd gaan wij aan de slag met jouw foto’s. Zorgvuldig zoeken we de beste foto’s uit en bewerken de kleuren voor een optimaal resultaat.

Tijdens de fotopresentatie in onze studio mag je zelf de mooiste foto uit het pakket uitkiezen. Wanneer je tevreden bent, heb je geheel vrijblijvend de mogelijkheid om de andere foto’s uit de selectie bij te bestellen. Je kunt kiezen uit onder andere fotopapier, canvas, steigerhout of digitaal bestand.

4. Jouw foto’s
De door jou gekozen foto’s worden na de presentatie indien nodig nog bewerkt en vervolgens geproduceerd. De levertijd op afdrukken en andere fotoproducten is ongeveer twee weken. Digitale foto’s krijg je binnen één week na de shoot digitaal toegestuurd.

Veel gestelde vragen
Back To Top