skip to Main Content

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

VOOR DIE GESLAAGDE EERSTE INDRUK!

Zakelijke fotografie van Fotostudio 87 is gemaakt voor ondernemers die zich bewust zijn van het begrip ‘eerste indruk’. Succesvol ondernemen start bij een goede uitstraling en wij zijn er om uw bedrijf deze uitstraling aan de buitenwereld te laten zien. Met zakelijke fotografie, kiest u voor een goede eerste impressie. Belangstelling voor de eigenschappen van uw bedrijf en wensen worden meegenomen in de opdracht.

Fotograferen doen we over het algemeen in onze studio, maar heeft u het liever bij uw bedrijf op locatie? Dan is dit ook geen probleem. Gezamenlijk streven we naar het beste en gewenste resultaat. Wij zijn er om uw bedrijf de perfecte uitstraling te geven!

Zakelijke portretfoto

De zakelijke portretfoto wordt genomen om het bedrijf of de medewerker van zijn sterkste kant te laten zien. Houterige en geforceerde foto’s zijn verleden tijd, want er mag best gelachen worden. Maak plezier en wees jezelf! Zo laat u zich van uw beste en sterkste kant zien.

Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage leent zich voor verschillende doelen. Neem bijvoorbeeld foto’s voor de website of in een folder. Laat het publiek zien wie uw bedrijf is, door middel van een bedrijfsreportage. Waar staat het bedrijf voor? Wie zijn de medewerkers? En wat heeft het bedrijf te bieden? Afhankelijk van het doel, wordt er gekeken naar creatieve mogelijkheden die het bedrijf op de beste manier profileren.

Conceptuele fotografie

Betekenis en de achterliggende gedachte zijn twee termen die centraal staan bij conceptuele fotografie. Samen illustreren wij een verhaal die de boodschap op een unieke en creatieve manier naar voren brengt. Deze combinatie is uiteraard gekoppeld aan het bedrijf en uw wensen.

Fotografie afgestemd op uw wensen en budget.

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Nog een vraag?

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE VOOR UW BEDRIJF

Zakelijke fotografie met aandacht

Bedrijfsfotografie begint volgens ons met een goed gesprek, zodat wij de sterke punten van uw onderneming kunnen leren kennen. Het zijn deze sterke punten immers, die in de zakelijke fotografie naar voren moeten komen. Gedurende het gesprek is het ook onze intentie om te leren hoe u precies de huisstijl van uw onderneming voor u ziet. Samen met u zullen we dan deze stijl implementeren in de te maken foto’s voor uw onderneming. De foto’s zullen uw onderneming dan altijd presenteren, zoals u dit het liefste ziet.

Zakelijke fotografie voor diverse platformen

Wij begeleiden u graag naar foto’s met het beste resultaat. Dit betekent niet dat wij alleen de foto’s maken. Wanneer het gaat over zakelijke fotografie, dan zullen wij u ook adviseren over eigenschappen die platformen stellen aan bedrijfsfotografie. Sociale media met een zakelijke profielfoto, ook wel zakelijke portretfotografie genoemd, heeft andere eigenschappen dan een website met een bedrijfsreportage. En zo zijn er ook weer andere eigenschappen voor drukwerk.

Samen gaan wij aan de slag voor het beste resultaat. U kunt ons bereiken op 036 30 300 16 of door een e-mail te sturen naar studio@fotostudio87.nl.

Back To Top