Zwangerschap fotoshoot

Een zwangerschapsshoot van jouw mooiste periode

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt gerust zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Dit moment wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Dat kan met onze zwangerschap fotoshoot. Met deze foto’s heb je een prachtige herinnering aan jouw zwangerschap.

Bij Fotostudio 87 houden we van pure en tijdloze foto’s. We besteden graag net dat beetje extra aandacht aan de perfecte sfeer en een pose waarin jouw lichaam het mooist naar voren komt. Bij de zwangerschapsshoot in de studio worden smaakvolle en mooie foto’s gemaakt die je eraan herinneren hoe speciaal deze periode voor jou was.

Vertel ons jouw wensen en wij zorgen ervoor dat de fotoshoot van jouw zwangerschap een mooie herinnering wordt met prachtige foto’s als resultaat.

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Zwangerschap Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Kwaliteit zwangerschapsfoto’s

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Het licht wordt optimaal afgesteld, je krijgt duidelijke aanwijzingen voor een flatterende pose en de fotograaf doet er alles aan om jou op je gemak te stellen.

Jouw zwangerschap is bijzonder en dat willen wij zo perfect mogelijk vastleggen met onze zwangerschapsshoot. Je kunt overigens ook een zwangerschap fotoshoot met partner doen.

Stylen zwangerschapsshoot

Kies je voor een foto in een casual outfit of ga je voor een intieme foto in lingerie? Houd je van kleurrijk of juist sober? Of wil je misschien een intieme foto met je partner? De zwangerschapsfotoshoot wordt zoals jij wilt.

Tijdens jouw zwangerschapsshoot mag jij (en je partner) poseren in drie outfits. We weten namelijk dat het lastig is keuzes te maken en willen dat jouw fotoshoot van jouw zwangerschap naar wens is.

Geef een fotoshoot cadeau

Het geven van een cadeaubon voor een zwangerschapsfotoshoot is een perfect cadeau voor een babyshower!
De cadeaubon kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten.

Kies je eigen foto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we jouw zwangerschapsfoto’s op een groot scherm en in kleur en zwart/wit. Zo kun je de foto’s goed bekijken en kiezen welke jij het mooiste vindt om te bestellen.
Wil je meer foto’s dan bij de prijs inbegrepen zit? Je kunt altijd extra foto’s bij bestellen.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Zwangerschap Fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde fotoshoot van je zwangerschap

Juist moment zwangerschapsshoot

Elk moment van je zwangerschap is bijzonder dus wacht vooral niet te lang met plannen. De meeste vrouwen kiezen om de zwangerschapsshoot te doen tussen de 30 en 35 weken. In deze periode ben je nog fit en is je buik vol en rond. Samen met de instructies van de fotograaf krijg je de mooiste resultaten uit de zwangerschapsfotoshoot. Lees ook onze blog over het kiezen van het beste moment voor je zwangerschapsshoot.

Voorbereiding fotoshoot

Zoek op internet naar zwangerschapsfoto’s die jou aanspreken en bewaar ze. Doe dit een paar keer en neem een moment om je verzameling opnieuw te evalueren. Bewaar daaruit de mooiste zwangerschapsfoto’s zodat je een kleine selectie overhoudt. Die kunnen we samen doornemen voor jouw zwangerschapsshoot.

Persoonlijke hygiëne

Je voelt je mooier als je van top tot teen verzorgd bent. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist om je wenkbrauwen bij te laten werken, verzorg je nagels en zorg dat je benen en oksels glad geschoren zijn. Het resultaat van de zwangerschapsshoot is het mooist wanneer ook op het kleinste detail is gelet.

Zwangerschapsshoot met partner

Wil je een zwangerschap fotoshoot met je partner? Zorg er dan voor dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Jullie kunnen ook thuis alvast wat poses oefenen. Zo ondervind je zelf wat voor jullie natuurlijk voelt. En voor de rest kun je vertrouwen op de begeleiding en ervaring van de fotograaf.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

Zwangerschapsshoot met partner

Jullie zijn samen zwanger en willen een zwangershap fotoshoot met partner. Dat kan uiteraard. En je hoeft bij Fotostudio 87 ook niet te kiezen: we kunnen de zwangerschap fotografie verdelen tussen foto’s van jouzelf en zwangerschapsfoto’s met partner erbij. En in beide gevallen geldt dat je kunt wisselen in kledingsets. Zo kun je individueel en ook met partner een zwangerschapsshoot doen in verschillende stylen, bijvoorbeeld romantisch en speels.

Tijdens het reserveringsproces kun je opmerkingen plaatsen. Hier kun je specifieke wensen aangeven en bijvoorbeeld of je een zwangerschapsshoot met partner wil. Dan kan de fotograaf zich daar alvast op voorbereiden.

En lees ook onze blog: een zwangerschapsshoot met je partner plannen.