Zwangerschap fotoshoot

Leg jouw zwangerschap vast met een fotoshoot!

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt gerust zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Dit moment wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Dat kan met onze zwangerschapsfotoshoot. Met deze foto’s heb je een prachtige herinnering aan jouw zwangerschap.

Bij Fotostudio 87 houden we van pure en tijdloze foto’s. We besteden graag net dat beetje extra aandacht aan de perfecte sfeer en een pose waarin jouw lichaam het mooist naar voren komt. Onze zwangerschapsfoto’s worden echt mooie foto’s die je eraan herinneren hoe speciaal deze periode voor jou was.

Vertel ons jouw wensen en wij zorgen ervoor dat jouw zwangerschap op prachtige foto’s vereeuwigd wordt.

zwangerschap shoot buik tattoo
zwangerschap shoot vrouw zwart wit
zwangerschap fotoshoot samen met partner zwart wit
Bekijk meer voorbeelden

Leg deze mooie herinnering vast

Zwangerschap shoot

+ Fotoshoot van 45 min
+ Poseren in 3 stijlen
+ Ook te combineren met (bedekt) naakt
+ Professionele begeleiding
+ Fotopresentatie
+ 1 Fotoafdruk van 20×30 cm
+ Bestel vrijblijvend extra foto’s

Basic

Fotoshoot
+
€ 50,- fototegoed cadeau
Vrij te besteden aan onze fotoproducten

Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk

Normaal € 149,-

€ 99,-

Boek shoot

Premium

Fotoshoot
+
10 digitale foto’s

Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk

Normaal € 234,-

€ 179,-

Boek shoot

Exclusive

Fotoshoot
+
20 digitale foto’s
+
luxe fotoalbum cadeau!

Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk

Normaal € 358,-

€ 239,-

Boek shoot
Stel een vraag

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Actiedagen

Een paar keer per maand zijn de visagiste en haarstyliste een hele dag aanwezig. Hierdoor kunnen we een gereduceerd tarief aanbieden. In de reserveringsmodule kun je zien op welke dagen het actietarief geldt.

€ 75,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw & man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling
fotoshoot met makeup

Kwaliteit

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Het licht wordt optimaal afgesteld, je krijgt duidelijke aanwijzingen voor een flatterende pose en de fotograaf doet er alles aan om jou op je gemak te stellen.

Jouw zwangerschap is bijzonder en dat willen wij zo perfect mogelijk vastleggen met onze zwangerschapsshoot. Je kunt natuurlijk ook een loveshoot doen samen met je partner.

Variatie

Kies je voor een foto in een casual outfit of ga je voor een intieme foto in lingerie? Houd je van kleurrijk of juist sober? Of wil je misschien een intieme foto met je partner? De zwangerschapsfotoshoot wordt zoals jij wilt.

Tijdens jouw zwangerschapsshoot mag je poseren in drie verschillende stijlen. We weten namelijk dat het lastig is keuzes te maken en willen dat jouw fotoshoot naar wens is.

Geef een fotoshoot cadeau

Voor een verjaardag of andere gelegenheid is het geven van een cadeaubon voor een fotoshoot altijd een goed idee! De cadeaubon voor een fotoshoot kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten.

Lees meer

Kies je eigen foto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we jouw foto’s op een groot scherm en in kleur en zwart/wit. Zo kun je de foto’s goed bekijken en kiezen welke jij het mooiste vindt om te bestellen.
Wil je meer foto’s dan bij de prijs inbegrepen zit? Je kunt altijd extra foto’s bij bestellen.

Bekijk losse producten

Boek eenvoudig en snel

Boek de Zwangerschap Fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde shoot

Kies het moment
Elk moment van je zwangerschap is bijzonder dus wacht vooral niet te lang met plannen. Wij adviseren om de zwangerschapsshoot te doen tussen de 30 en 35 weken. In deze periode ben je fit en is je buik op z’n mooist. Samen met de instructies van de fotograaf krijg je de mooiste resultaten uit de zwangerschapsfotoshoot.

Bereid je goed voor
Zoek op internet naar foto’s die jou aanspreken en bewaar ze. Doe dit een paar keer en neem een moment om je verzameling opnieuw te evalueren. Bewaar daaruit de mooiste foto’s zodat je een kleine selectie overhoudt. Die kunnen we samen doornemen voor jouw zwangerschapsshoot.

Persoonlijke hygiëne
Je voelt je mooier als je van top tot teen verzorgd bent. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist om je wenkbrauwen bij te laten werken, verzorg je nagels en zorg dat je benen en oksels glad geschoren zijn. Het resultaat van de zwangerschapsfotoshoot is het mooist wanneer ook op het kleinste detail is gelet.

Ontspan
We begrijpen dat je poseren best spannend vindt, maar maak je geen zorgen. Je bent in goede handen. Ga de avond voor de zwangerschapsshoot op tijd naar bed en geniet op de dag zelf van de zwangerschapsfotoshoot.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit

Ontvang alle updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.