skip to Main Content

BEDRIJFSREPORTAGE

LAAT ZIEN WAAR U GOED IN BENT!

BEDRIJFSREPORTAGE

Een bedrijfsreportage levert een positieve bijdrage aan de eerste indruk. Tegenwoordig is de website namelijk hét visitekaartje van uw bedrijf. Om de look and feel helemaal af te maken, is het belangrijk dat er goed beeldmateriaal wordt toegevoegd aan de website. De kwaliteit van de foto’s reflecteert namelijk op de verwachtingen van uw producten of diensten. Zien de foto’s er professioneel uit, dan zal uw (potentiële) klant meer vertrouwen krijgen en eerder overgaan tot aanschaf van het product of afname van de dienst. En daar kan Fotostudio 87 bij helpen!

Er zijn diverse mogelijkheden binnen het maken van een bedrijfsreportage. Zo kunnen er foto’s gemaakt worden van de werkzaamheden, locatie of portretten van medewerkers. Samen zullen we zorgen voor het beste resultaat. Succesvol ondernemen start eenmaal bij een goede uitstraling! Fotostudio 87 kan u helpen met het overbrengen van sfeer en uitstraling, dankzij onze professionele bedrijfsreportage!

Wij leveren een compleet pakket en ontzorgen het bedrijf volledig in de werkzaamheden.

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Afgestemd op uw wensen

Samen met u bedenken we welke foto’s nodig zijn. We gaan met u in gesprek en stellen hierbij een aantal vragen. Wie is uw doelgroep? Waar ligt uw kracht en welke elementen moeten daarom naar voren komen? Vertel ons alles over het bedrijf en wat u wilt dat wordt uitgestraald!

Hoge kwaliteit

Gaat u de foto’s gebruiken voor drukwerk of online marketing? U bent in ieder geval gegarandeerd van de beste kwaliteit! Alle foto’s worden voor levering handmatig gecorrigeerd zodat deze aansluiten bij uw huisstijl.

Voor ieder budget

We zijn graag transparant als het gaat over de kosten en bedenken graag een passende oplossing die past bij uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact op met de studio op: 036 30 300 16.

Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon

Bericht

Nog een vraag?

LAAT UW UNIEKE BEDRIJFSREPORTAGE MAKEN

Fotostudio87 heeft bedrijfsreportages mogen maken voor diverse ondernemingen. Denk aan schoonmaakbedrijven, tandartsen, schoonheidsspecialisten en kappers. Om succesvol resultaat te boeken, zullen de foto’s niet zomaar worden gemaakt. Wij beginnen altijd met een goed gesprek, zodat wij kennis kunnen maken met elkaar, maar ook met de sterke punten van het bedrijf. Daar draait het immers om! De sterke punten van uw onderneming zullen terugkomen in de foto’s. Wat is uw huisstijl? Hoe zou u het bedrijf omschrijven? En welke uitstraling wilt u overbrengen?

Er wordt altijd gekeken naar wat uw wensen zijn en hoe dit het beste vertaald kan worden naar beeld. Denk ook aan de locatie waar u de foto’s wilt laten schieten. Bijvoorbeeld bij u op de werkvloer, een andere locatie of in de studio. Samen komen wij tot de mooiste beelden!

Neem contact op door te mailen naar info@fotostudio87.nl of vraag een offerte aan!

Back To Top