skip to Main Content

BEDRIJFSREPORTAGE

LAAT ZIEN WAAR U GOED IN BENT!

Een bedrijfsreportage: het visitekaartje van uw bedrijf

De fotograaf van Fotostudio 87 staat uiteraard 100 procent achter de uitspraak dat beelden meer zeggen dan woorden. Alleen wist u dat het ook daadwerkelijk bewezen is dat goede en recente foto’s op uw website de aandacht van potentiële klanten langer vasthouden? Een bedrijfsreportage is dan ook uitermate geschikt om te laten zien waar jullie als bedrijf voor staan. Niet alleen geeft het een inkijkje binnen de werkomgeving, het laat ook de gezichten achter een bedrijf zien. En laat dat nou net aanspreken bij uw potentiële klant! Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n bedrijfsreportage eruit kan komen te zien? Scroll dan alvast naar beneden voor een aantal voorbeelden van succesvolle bedrijfsreportages of neem een kijkje bij de andere mogelijkheden met bedrijfsfotografie. Indien gewenst kunnen wij ook zakelijke portretfoto’s maken.

Maak een verpletterende eerste indruk met een bedrijfsreportage

Tegenwoordig is de website hét visitekaartje van uw bedrijf. Om de look and feel helemaal af te maken is het belangrijk dat er goed beeldmateriaal wordt toegevoegd aan de website. De kwaliteit van de foto’s reflecteert namelijk op de verwachtingen van uw producten of diensten. Zien de foto’s er professioneel uit, dan zal uw (potentiële) klant meer vertrouwen krijgen en eerder overgaan tot aanschaf van het product of afname van de dienst. En daar kan Fotostudio 87 bij helpen!

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Afgestemd op uw wensen

Samen met u bedenken we welke foto’s nodig zijn. We gaan met u in gesprek en stellen hierbij een aantal vragen. Wie is uw doelgroep? Waar ligt uw kracht en welke elementen moeten daarom naar voren komen? Vertel ons alles over het bedrijf en wat u wilt dat wordt uitgestraald!

Hoge kwaliteit

Gaat u de foto’s gebruiken voor drukwerk of online marketing? U bent in ieder geval gegarandeerd van de beste kwaliteit! Alle foto’s worden voor levering handmatig gecorrigeerd zodat deze aansluiten bij uw huisstijl.

Voor ieder budget

We zijn graag transparant als het gaat over de kosten en bedenken graag een passende oplossing die past bij uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De mogelijkheden voor een passende bedrijfsreportage

Wat voor soort bedrijf u ook heeft, er is voor iedere variant een scala aan mogelijkheden wanneer het gaat om het maken van een bedrijfsreportage. Zo kunnen er foto’s gemaakt worden van de werkzaamheden, een bepaalde locatie of van een specifieke werkwijze. Daarnaast is het ook aan te raden om de gezichten achter het bedrijf in beeld te brengen. Portretten van medewerkers doen het altijd goed en zijn ondertussen onmisbaar geworden bij het maken van een bedrijfsreportage. Fotostudio 87 komt bij u op locatie langs om een reeks diverse beelden te schieten van uw bedrijf. Op die manier komen alle facetten van uw bedrijf aan bod en ontstaat er een zeer compleet plaatje van uw product of dienst. Voorafgaand aan de shoot nemen we uitvoerig door wat uw wensen zijn, zodat het resultaat van de bedrijfsreportage altijd volledig naar wens is.

Fotostudio 87 zorgt voor een comfortabele sfeer

Een veelgehoord argument om niet te kiezen voor een bedrijfsreportage is dat medewerkers zich oncomfortabel voelen wanneer zij gefotografeerd worden. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken wanneer u een bedrijfsreportage boekt bij Fotostudio 87. Wij zorgen namelijk altijd voor een ontspannen sfeer waarbij de geportretteerden het niet eens zullen doorhebben dat ze aan het poseren zijn. Dit resulteert in een prettige ervaring van de fotoshoot en bovendien levert het de meest spontane en echte beelden op! Het zal niet de eerste keer zijn dat ik als fotograaf achteraf te horen krijg dat mensen die het normaal gesproken vervelend vinden om op de foto te gaan, het erg leuk vonden dat er een fotoshoot heeft plaatsgevonden. Deze ongedwongen manier van fotograferen betaalt zich uit in een oprechte serie aan foto’s die helemaal aansluiten bij wat u wilt uitstralen als bedrijf.

Laat uw unieke bedrijfsreportage maken

Fotostudio87 heeft bedrijfsreportages mogen maken voor diverse ondernemingen. Denk aan schoonmaakbedrijven, tandartsen, schoonheidsspecialisten en kappers. Om succesvol resultaat te boeken, zullen de foto’s niet zomaar worden gemaakt. Wij beginnen altijd met een goed gesprek, zodat wij kennis kunnen maken met elkaar, maar ook met de sterke punten van het bedrijf. Daar draait het immers om! De sterke punten van uw onderneming zullen terugkomen in de foto’s. Wat is uw huisstijl? Hoe zou u het bedrijf omschrijven? En welke uitstraling wilt u overbrengen?

Er wordt altijd gekeken naar wat uw wensen zijn en hoe dit het beste vertaald kan worden naar beeld. Denk ook aan de locatie waar u de foto’s wilt laten schieten. Bijvoorbeeld bij u op de werkvloer, een andere locatie of in de studio. Samen komen wij tot de mooiste beelden!

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact op met de studio op: 036 30 300 16.

  Naam
  Organisatie
  E-mail
  Telefoon

  Bericht

  Nog een vraag?

  Een bedrijfsreportage boeken bij Fotostudio 87

  Wanneer u een professionele bedrijfsreportage boekt bij Fotostudio 87, maakt u gegarandeerd een goede eerste indruk bij zowel potentiële klanten als bestaande klanten. Naast dat de beelden van een bedrijfsreportage uitermate geschikt zijn om op uw website te plaatsen, adviseren wij ook om ze in te zetten op social media. Uw Facebook, Instagram en LinkedIn zijn tegenwoordig immers net zo goed het visitekaartje van uw bedrijf. En sterke en recente foto’s zijn daarvoor onmisbaar. Boek vandaag nog een bedrijfsreportage bij Fotostudio 87 en samen zullen we zorgen voor het beste resultaat. Succesvol ondernemen start nu eenmaal bij een goede uitstraling. Fotostudio 87 kan u helpen met het overbrengen van sfeer en uitstraling, dankzij onze professionele bedrijfsreportage. Er wordt altijd gekeken naar wat uw wensen zijn en hoe dit het beste vertaald kan worden naar beeld. Alleen samen komen we tot de mooiste beelden! Neem contact op door te mailen naar info@fotostudio87.nl of vraag hierboven een offerte aan.

  Back To Top