Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gebruiken jullie mijn foto’s voor promotie?

Van alle foto’s die wij gebruiken vragen we eerst toestemming aan de klant. Indien je niet wilt dat wij je foto’s gebruiken dan zullen wij dit ook niet doen.

Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?

Een week na de fotoshoot krijg je de foto’s te zien in een presentatie. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt gaan wij met jouw bestelling aan de slag.

Fotoafdrukken zijn binnen 1 week na de fotopresentatie gereed. Canvasdoeken en andere wanddecoratie hebben doorgaans een levertijd van 2 tot 3 weken.  Digitale foto’s worden doorgaans binnen 1 week na de presentatie via WeTransfer toe gestuurd.

Heb je met spoed een foto nodig? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

Hoe lang bewaren jullie de foto’s van mijn shoot?

Binnen zes maanden na de fotoshoot heb je de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen. Neem hiervoor contact op met de studio.

Kan ik meer foto’s uitkiezen?

Ja, tijdens de presentatie kun je geheel vrijblijvend foto’s bij bestellen. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vindt je in de prijslijst.

Kunnen de foto’s nog bewerkt worden?

Standaard worden alle foto’s bewerkt op kleur en belichting. Tegen meerprijs is het mogelijk om foto’s extra te laten bewerken. Denk daarbij aan het werkwerken van een pukkeltje of wallen. We maken op basis van jouw wensen een prijsopgave.

Wat is de fotopresentatie?

Een week na de fotoshoot krijg je de foto’s van jouw shoot te zien. Dit kan bij ons in de fotostudio op een groot scherm maar mocht je geen tijd hebben of van ver moeten reizen ook via de mail.

Hoeveel foto’s mag ik kiezen tijdens de fotopresentatie?

Je mag zoveel foto’s kiezen als je zelf wilt. Bij jouw shoot zit afhankelijk van het gekozen pakket een aantal foto’s inbegrepen. Extra foto’s kunnen tegen meerprijs bijbesteld worden.

Hebben jullie advies voor kleding?

Tijdens de fotoshoot is er de mogelijkheid te wisselen van outfit. Neem gerusts meerdere kledingsetjes mee zodat wij je kunnen helpen bij het uitkiezen.

Het soort kleding is geheel afhankelijk van het door jullie gewenste resultaat. Bij een familiefoto raden we aan om kleurrijke kleding aan te doen. Voor een Loveshoot daarentegen kan het mooi zijn om een wat donkerdere chique outfit aan te doen. Het belangrijkste is dat jullie kleding aan doen die bij jullie past.

Hoeveel foto’s worden er gemaakt?

Hoeveel foto’s we tijdens de shoot maken is van te voren moeilijk te zeggen. We maken tijdens de fotoshoot genoeg foto’s om een mooie gevarieerde presentatie samen te stellen.

Welke fotoshoot kan ik het beste kiezen?

Onder het kopje fotoshoots vind je ons aanbod gesorteerd in verschillende categorieën. Het is mogelijk om verschillende stijlen te combineren.

Mochten deze pakketten niet aansluiten bij jouw wensen dan maken we graag een pakket op maat voor je.

Hoe maak ik een afspraak?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig via onze online agenda op de pagina van de shoot van jouw keuze. Hier zie je onze beschikbaarheid en kun je direct een plekje inplannen.

Vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem via onderstaand contactformulier.

    casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
    Ontvang alle updates
    Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

    Ga naar de bovenkant