Fine Art Naakt fotografie voor 18+

Is een classy naakt fotoshoot iets voor jou?

Fine-art naakt fotografie benadrukt de sterke punten van jouw lichaam, want jouw lichaam is uniek en hier mag je trots op zijn! Jouw prachtige en sensuele vormen kun je op een smaakvolle wijze laten vastleggen tijdens een naakt fotoshoot van Fotostudio 87.

Bij de fine-art naakt fotoshoot van Fotostudio 87 zorgen wij ervoor dat jij je altijd op je gemak voelt en je naar huis gaat met prachtige foto’s.

Naakt fotografie en een boudoir fotoshoot komen het beste tot hun recht als deze tijdloos en puur is. Dus géén complete decors, maar de kracht van het lichaam benadrukken door middel van licht. Een prachtig silhouet waarbij alleen je rondingen zichtbaar zijn of een speelse foto gecombineerd met een intense blik. Vanuit onze ervaring kunnen we je stap begeleiden om een pose te krijgen die natuurlijk en sensueel is en past bij fine art naakt fotografie en boudoir fotoshoots. En deel uiteraard ook jouw ideeën met ons! Het resultaat van jouw naakt fotoshoot moet helemaal naar wens zijn!

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Fine Art Naakt Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Kwaliteit naakt fotoshoot

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Het licht wordt optimaal afgesteld, je krijgt duidelijke aanwijzingen voor een flatterende pose en de fotograaf doet er alles aan om jou op je gemak te stellen.

Jouw naakt shoot is bijzonder en dat willen wij zo perfect mogelijk vastleggen met onze fine art naakt fotoshoot.

Stylen naakt fotografie

Kies je voor volledig zichtbaar naakt of ga je voor een teasy foto waarbij jouw vormen slechts deels zichtbaar zijn? Door het gebruik van kledingstukken zoals een blouse of ochtendjas laat je wat aan de verbeelding over. En wat dacht je van enkel jarretels zonder slipje?

Tijdens jouw naakt fotoshoot mag je poseren in drie outfits. We weten namelijk dat het lastig is keuzes te maken en willen dat jouw fotoshoot naar wens is.

Geef een fotoshoot cadeau

Voor een bruiloft, jubileum of andere gelegenheid is het geven van een cadeaubon voor een fotoshoot een goed idee!
De cadeaubon voor een fotoshoot kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten.

Kies je eigen foto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we de mooiste foto’s van jouw naakt fotoshoot in kleur en zwart/wit. Je bepaalt zelf welke foto’s uit de naakt fotografie jij het mooiste vindt om te bestellen.
Wil je meer foto’s dan bij de prijs inbegrepen zit? Je kunt altijd extra foto’s bij bestellen.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Fine-Art Naakt Fotoshoot

Laden...
naakt fotoshoot vrouw liggend zwart wit

Kies een boudoir fotoshoot

Een boudoir fotoshoot is een shoot waarbij iemand, vaak een vrouw, op een sensuele en elegante manier (bedekt) naakt wordt gefotografeerd. De term ‘boudoir’ werd vroeger gebruikt om de kamer aan te duiden waar de vrouw des huizes zich kon terugtrekken en zich in alle rust kon wassen en kleden.
Bij een boudoir fotoshoot wordt vaak gebruik gemaakt van poses en belichtingstechnieken om de contouren van het lichaam op een elegante manier te benadrukken. Gebruik maken van accessoires zoals sieraden, kant en andere decoratieve elementen om een romantische en sensuele sfeer te creëren is gebruikelijk bij een boudoir fotoshoot.
Een boudoir fotoshoot bij Fotostudio 87 zal een leuke ervaring zijn met prachtige boudoirfoto’s als resultaat. We hebben de juiste apparatuur, kunnen de belichting goed instellen en we begeleiden je tijdens het poseren. De boudoir fotoshoot vindt plaats in onze comfortabele studio.

Tips voor een geslaagde naakt shoot

Kleding voor de naakt fotoshoot

Tijdens de shoot kun je poseren in 3 outfits. Bedenk vooraf wat je aan wil doen en of je eventueel andere kledij wil gebruiken zoals een overhemd, kimono of sjaal. Bij de lingerie shoot wordt er in detail gefotografeerd, zorg er dus voor dat labels of andere onvolkomenheden in lingerie niet zichtbaar zijn.

Voorbereiding naakt fotografie

Zoek op internet naar geposeerde naaktfoto’s die jou aanspreken en bewaar ze. Doe dit een paar keer en neem een moment om je verzameling opnieuw te evalueren. Bewaar daaruit de mooiste foto’s zodat je een kleine selectie overhoudt. Die kunnen we samen doornemen voor jouw fine art naakt fotoshoot.

Persoonlijke hygiëne

Je voelt je mooier als je van top tot teen verzorgd bent. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist om je wenkbrauwen bij te laten werken, verzorg je nagels en zorg dat je benen en oksels glad geschoren zijn. Het resultaat van naakt fotografie is het mooist wanneer ook op het kleinste detail is gelet.

Ontspannen de fotoshoot in

We begrijpen dat je poseren best spannend vindt, al helemaal wanneer je een fotoshoot naakt doet! Maar maak je geen zorgen, bij Fotostudio 87 ben je in vertrouwde handen. We zorgen ervoor dat jij je altijd op je gemak voelt.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

Naakt fotografie in vertrouwde handen

Een fotoshoot volledig naakt kan voor de een meer spannend zijn dan voor de ander. En dat begrijpen we, ook al is het voor ons dagelijkse kost. We vinden het daarom ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dat voelt prettig en daarmee krijg je ook de mooiste foto’s. Wil je iemand meenemen naar de fotostudio? Absoluut geen probleem. Jullie zijn beiden welkom.

Discretie naakt fotografie
In onze naakt fotogalerij kun je trouwens al veel voorbeelden zien. Deze foto’s worden alleen gepubliceerd met toestemming van de eigenaar. Zonder jouw goedkeuren zullen we jouw naaktfoto’s niet op de website plaatsen en ook niet gebruiken op social media of op een andere manier. Met de foto’s uit jouw naakt fotoshoot gaan we discreet om!

Geïnteresseerd in een naakt fotoshoot? Reserveer hem eenvoudig online. Je gaat zeker tevreden zijn!