Voor ondernemers en medewerkers

Zakelijke portretfoto

Wanneer je een zakelijke portretfoto nodig hebt, dan is Fotostudio 87 jouw fotograaf. Wij hebben al 11 jaar ervaring in portretfotografie en weten als geen ander hoe jouw sterke punten het beste naar voren komen op de foto. Tijdens de fotoshoot sta jij in het middelpunt en dat kan voor sommige mensen nogal spannend zijn. Daar hoef jij je bij ons geen zorgen om te maken, want wij weten als geen ander hoe we onze gasten op hun gemak kunnen stellen. Bij ons ben je in goede handen.

Zakelijke portretfoto voor diverse doeleinden

Heb je een zakelijke portretfoto nodig voor je website? Eigen social media-account of cv? Dan kan Fotostudio 87 je daarbij helpen. Wij kunnen je bijvoorbeeld voorzien van professionele LinkedIn foto’s. Ook wanneer je een zakelijke portretfoto nodig hebt voor drukwerk of andere communicatiemiddelen, dan zorgen we samen voor een prachtig eindresultaat.
Zakelijke portretfotografie hoeft niet altijd individueel te zijn, wij maken ook zakelijke portretfoto’s van het hele team.

zakelijk portret op locatie
zakelijk portret binnen op locatie
zakelijk portret studio vrouw lachend

Voor jou en jouw collega’s

Zakelijk portret voor het hele bedrijf

Afgestemd op jouw wensen

Voor de zakelijke shoot bespreken we wat het doel is van de foto en wat je wil uitstralen. We willen ook graag weten wat bij jouw bedrijf past en wat jouw wensen zijn. Spontaan of juist ingetogen, donker of licht, up close of op afstand. Heb je voorbeelden? Deel het met ons! En uiteraard zullen wij ons professionele kijk er op geven.

Ook op locatie

Onze fotostudio in Almere-Poort is uitermate geschikt voor het maken van portretfoto’s van personen individueel als ook teamfoto’s. Heb je de shoot liever op locatie? Bij jullie in het bedrijf of in de buitenlucht. Ook dat is ook mogelijk! We kunnen onze apparatuur meenemen waardoor je de keuze hebt voor de locatie van de fotoshoot.

Met het hele team

We kunnen een portretfoto van jou maken en ook van jouw collega’s. Kies voor één uitstraling en laat alle medewerkers professioneel fotograferen. Zijn alle foto’s in het verleden gemaakt en komt er een nieuwe medewerker bij? Dat is geen probleem, wij kunnen in dezelfde stijl en op dezelfde wijze extra foto’s maken van nieuwe medewerkers.

zakelijke portretfoto medewerkers
zakelijk portret sport instructrice
zakelijk portret band
zakeljk portret accountant

Tot in de puntjes verzorgd

Jouw unieke zakelijke portretfoto

Sta je binnenkort voor de camera? Wees jezelf en zorg voor een goede voorbereiding. Doe inspiratie op en verzamel foto’s die je aanspreken. Daarnaast hanteren wij verschillende stijlen. Kies daarom je outfit zorgvuldig en doe dit niet op de ochtend van de shoot zelf. Dit kan namelijk onnodig voor stress zorgen en daar zit je niet op te wachten. Verder zullen wij samen zorgen voor een fantastische fotoshoot en een nog mooier eindresultaat!

Bij Fotostudio 87 werken we al jaren samen met een vast team van visagisten. Ook voor jouw portret kunnen wij deze service aanbieden.

Neem contact op met ons wanneer je interesse hebt in een zakelijke portretshoot. Stuur een e-mail [email protected] of vul onderstaand formulier in.

Neem contact op voor meer informatie

Offerte aanvraag

Niets is mooier dan eigen, unieke beelden die zijn vormgegeven in de stijl die bij jouw organisatie past. Samen met jou streven wij naar een perfect resultaat, waarbij het verhaal en emoties de uitkomst zijn.

Wil je ook je ideeën omzetten tot bijzonder beeld en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan via dit formulier of neem contact op met de studio: 036 30 300 16.