036 30 300 16 studio@fotostudio87.nl

FS87_0409b copy

Steeds meer vraag.
Waar ik een aantal jaar geleden enkele zwangere dames per maand in de studio ontvingen, verzorg ik nu bijna dagelijks één of meerdere zwangerschapsshoots. En dat is goed nieuws! Want het vastleggen van een zwangerschap is inmiddels één van mijn favoriete shoots.

Dan zul je wellicht denken waarom? Maar dat is heel simpel: Een vrouw is gewoon prachtig als ze zwanger is! Ze straalt. Niet alleen als ze lacht maar juist ook met een ingetogen blik. Wegdromend naar haar buik. Met de armen van haar partner om haar heen. Smaakvol gekleed in mooie lingerie en een ruim gehaakt vest om haar heupen. Het klinkt bijna poëtisch niet?

Het mooie aan een fotoshoot in de studio is dat er gebruik gemaakt kan worden van verschillende lichtopstellingen. En dat is als fotograaf natuurlijk het leukste. Spelen met licht. Zelfs als het model in één houding op dezelfde plek blijft staan is het mogelijk om een gevarieerde serie te maken.

Voor op het kastje bij je ouders.
Tijdens een fotoshoot probeer ik altijd een mooie diversiteit aan foto’s te maken. Meestal beginnen we met een serie in normale kleding en fris uitgelicht, of hoe ik ze dan noem; voor op het kastje bij je ouders. Als je dan verteld dat je een fotoshoot hebt gedaan kan je die gewoon aan iedereen laten zien. Daarnaast maak ik graag een serie met veel schaduwen. Bij voorkeur met een ontblote buik zodat deze mooi naar voren komt. Dit zijn bij de meeste klanten ook de favoriete foto’s.

Wanneer?
Een vraag die vaak gesteld wordt is: “Met hoeveel weken kan ik de fotoshoot het beste doen?”. Mijn advies is om de fotoshoot te doen zodra je buik goed zichtbaar is, dit is doorgaans tussen de 30 en 35 weken. Wacht niet te lang want naarmate de weken verstrijken zul je meer kans hebben om vocht vast te houden en dat is zonde.

Zichtbaar verschil.
Wil je het maximale resultaat behalen bij je fotoshoot dan adviseer ik om de visagie en hairstyling door onze visagist te laten verzorgen. Op de speciale actiedagen die we inplannen is de meerprijs hiervoor slechts een paar tientjes. En maak je geen zorgen, je hebt op zo’n actiedag nog steeds alle privacy want we plannen genoeg tijd voor je in.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de pagina voor zwangerschapsfotografie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.