036 30 300 16 studio@fotostudio87.nl

New-Born fotoshoot

Meer informatie

Newborn fotoshoot

Met een newborn fotoshoot leg je de eerste momenten van je kleintje vast. En wat worden ze snel groot! Daarom is het leuk om voor nu én later, die kleine handjes, voetjes en het snoezige hoofdje vast te leggen tijdens een newborn fotoshoot. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

Een newborn fotoshoot is puur en tijdloos

Bij Fotostudio 87 houden we niet van poespas. Wij werken graag met de handen en schouders van de ouders. Op deze manier is goed zichtbaar hoe klein en bijzonder je kleintje is. Pure en tijdloze newborn fotografie is waar wij voor staan tijdens de baby fotoshoot.

Een newborn fotoshoot met variatie.

Gedurende de baby fotoshoot wordt er regelmatig gewisseld van zowel belichting als achtergrond. Zo krijg je veel diversiteit in je foto’s.

Naast dat de kleine in zijn of haar eentje wordt gefotografeerd, is het ook mogelijk om met de ouders en broertjes/zusjes op de foto te gaan.

“We leveren alleen foto’s die jij mooi vindt”

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Tijdloze New Born Fotoshoot Bij Fotostudio 87
Tijdloze New Born Fotoshoot Bij Fotostudio 87
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_7
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_6
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_8
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_5
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_4
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_3
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_9
Fotostudio87_fotoshoot_new_born_2

New-Born Shoot

+ Fotoshoot van 45 minuten
+ Poseren in 3 stijlen
+ Ook samen met het gezin
+ Professionele begeleiding
+ Fotopresentatie
+ 1 fotoafdruk van 20×30 cm
+ Bestel vrijblijvend extra foto’s

Prijs per shoot:

Nu: € 59,-
(Normaal: € 99,-)

Optioneel:
45 minuten extra shoot-tijd  + € 50,-
Aanbevolen bij baby’s t/m 3 maanden

Kies zelf je foto’s!

Tijdens de fotopresentatie tonen we jouw foto’s op een groot scherm en in kleur en zwart/wit.

Je kiest zelf welke foto’s je wilt bestellen. Op fotopapier, canvas, metaal of liever digitaal.

Een newborn fotoshoot bij Fotostudio 87

Voor een fotoshoot met je baby kun je niet al te lang wachten. Het kleine wondertje zal bij een aantal dagen, grotendeels slapen. Een paar werken later wordt er wellicht al gelachen naar de camera, maar in het eerste jaar gebeurt er zo veel, dat ieder moment bijzonder is. Voor een fotoshoot met je baby is er dus geen perfect moment, maar wacht niet te lang. De tijd is namelijk niet terug te draaien.

Een newborn fotoshoot in verschillende stijlen

Kies je voor de new born shoot bij Fotostudio 87, dan worden de foto’s gemaakt in diverse stijlen. Van dromerig wit, tot tijdloos zwart. Er wordt met het licht gespeeld om je kindje zo bijzonder mogelijk vast te leggen. Ook wordt er tijdens de shoot van kleding gewisseld, vergeet ook zeker als ouder niet om zelf wat leuks aan te trekken voor de portretfoto van het gehele gezin!

Jouw foto’s, nog mooier!

De foto’s van je kleintje op fotopapier? Canvas? Of digitaal? Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat je foto’s nog mooier worden!

Fotostudio 87 is gevestigd in Almere, dus voor een newborn fotoshoot in Almere, ben je bij ons aan het juiste adres. Plan hieronder je fotoshoot in of bel naar 036 30 300 16.

tijdloze new born fotoshoot

Plan jouw fotoshoot

Laden...

Lovende woorden

3x bij Remco geweest. 2x zwangerschapsshoot met visagie. Beide keren SUPER mooi resultaat. En newbornshoot met ons zoontje die 14 maanden was. Ook weer hele mooie foto's van hem alleen, samen met zijn zus & ons viertjes. Een ECHTE aanrader! De sfeer is heel gemoedelijk en neemt echt de tijd voor je!!!

Fotoshoot gehad dat mijn dochtertje net 3-4 maanden was. Wat deed Remco het leuk erg rustig nam de tijd. De foto's zijn zo gaaf geworden we hebben er zelfs 1 op hout laten maken bij Remco en die hangt heel mooi in onze huiskamer. Elke keer als we er naar kijken denken we aan de gave shoot. Echt een aanrader om daar de shoot te doen!

Erg leuke shoot gedaan! Remco stelt je super op je gemak en maakt mooie foto's!