skip to Main Content

VRIENDINNEN FOTOSHOOT

EEN UITJE OM NIET TE VERGETEN!

Tijdelijk € 50,- aan foto’s cadeau met de Spring Deals!

Een fotoshoot met je beste vriendinnen

Een vriendinnen fotoshoot is onwijs tof om cadeau te geven en om te doen. Gezellig met de vriendinnen voor bijvoorbeeld een jubileum of zomaar omdat het heel leuk is. Leg jullie vriendschap vast met een persoonlijke en gezellige vriendinnen fotoshoot. Het is toch super mooi als je later een aandenken hebt aan jouw gezellige meidenclub!

Bij Fotostudio87 zorgen wij ervoor dat jullie bijzondere vriendinnenband duidelijk op de foto’s te zien is. Leuk voor later, maar zeker ook om nu samen naar te kijken.

Een ander leuk idee is om een vriendinnen fotoshoot te doen wanneer je gaat trouwen. Of geef een fotoshoot cadeau aan een vriendin die gaat trouwen. Het is namelijk superleuk om alle bruidsmeisjes op de foto te zetten. Dit kan in gewone kleding, of juist in chique jurken.

Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
Fotoshoot voor vriendinnen. Ook mogelijk met visagie en hairstyling.
fotoshoot almere moeder en dochters

“We maken de foto’s die jij mooi vindt!”

Remco van den Braak

Fotograaf & eigenaar – Fotostudio 87

Wie neem je mee?

Een vriendinnen fotoshoot met je beste vriendinnen, klasgenoten, samen met je zussen of 4 generaties vrouwen? Alle groepen zijn welkom!

Om een mooi resultaat te houden en iedereen goed op de foto te krijgen is een groep van max. 15 personen het beste. Bekijk nu onze fotoshoot acties.

Variatie

Jullie mogen zelf kiezen hoe jullie op de vriendinnen foto willen. Wij maken kunnen adviseren en maken er een mooi plaatje van.

Hoe willen jullie op de foto? Casual, chique of heel gek? Het kan alle drie. Tijdens de vriendinnen fotoshoot kunnen jullie poseren in verschillende kledingsetjes.

Compleet met visagie?

Wil je er echt een verwendagje of een uitje van maken, dan schakelen we de hulp van onze visagist en hairstylist in. Ze geeft advies over de beste look en coupe zodat jullie perfect op de foto komen te staan.

Voor groepen maken we een offerte op maat. Stuur ons een berichtje voor een vrijblijvende prijsopgave.

Kies je eigen foto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we jouw foto’s op een groot scherm en in kleur en zwart/wit.

Zo kunnen jullie de foto’s goed bekijken en kiezen welke jullie het mooiste vinden om te bestellen.

Een goede basis

Of je nu één foto wilt of een heleboel. Met onze fotoshoot kan je alle kanten op. Je krijgt één foto als afdruk van 20×30 cm cadeau en kiest zelf de foto’s die je wilt bijbestellen. Zo betaal je enkel voor de foto’s die jij mooi vindt!

Friends Shoot

+ Fotoshoot in onze studio
+ Poseren in 3 kledingsetjes
+ Professionele begeleiding
+ Fotopresentatie
+ 1 fotoafdruk van 20×30 cm
+ Bestel vrijblijvend extra foto’s

Spring Deal: (tijdelijke actie)
+ € 50,- tegoed voor foto’s cadeau!

Prijs per shoot:

€ 119,-

Het tegoed wordt in mindering gebracht op de bestelde foto’s. Bekijk hier de prijzen van de foto’s.

Visagie & Hairstyling

Afhankelijk van je wensen en budget maken we graag een pakket op maat. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Boek nu jouw vriendinnen fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde shoot

Bereid je goed voor: Surf een kwartiertje over het internet en verzamel de foto’s die jou aanspreken om tijdens je vriendinnen fotoshoot toe te passen.

Kies je outfit zorgvuldig: Spreek samen met je vriendinnen af in welke stijl jullie willen poseren. Chique, casual, zomers? Neem verschillende setjes mee zodat je tijdens de vriendinnen fotoshoot nog kunt variëren.

Persoonlijke hygiëne: Je voelt je mooier als je van top tot teen verzorgd bent. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist om je wenkbrauwen bij te laten werken, verzorg je nagels en zorg dat je benen en oksels glad geschoren zijn. Het resultaat van de vriendinnen fotoshoot is het mooist wanneer ook op het kleinste detail is gelet.

Ontspan: We begrijpen dat je poseren best spannend vindt, maar maak je geen zorgen. Je bent in goede handen. Ga de avond voor de fotoshoot op tijd naar bed en geniet op de dag zelf van de fotoshoot met jouw vriendinnen.

Beoordeeld met een 9.5!

Erg leuke shoot gedaan! Remco stelt je super op je gemak en maakt mooie foto’s!

De fotoshoot bij Fotostudio 87 was een plezierige ervaring. Goede en fijne fotograaf die meedenkt over de foto’s en je op je gemak stelt. Ook een ruim aanbod in mogelijkheden om foto’s te bestellen.

Met de Rotterdamse Meiden een groepssessie en individuele foto’s gedaan, nu twee jaar geleden. Zo verschrikkelijk veel plezier gehad die paar uurtjes! En het resultaat was prachtig! Een aanrader….

Overtuigd?

Nog een vraag?

Alles is mogelijk

Jullie mogen zelf kiezen hoe jullie op de vriendinnen foto willen. Wij maken er een mooi plaatje van en kunnen adviseren. Spreek vooraf af welke stijl kleding jullie aan doen. Bijvoorbeeld iedereen in dezelfde kleur, wel of geen korte mouwen of een traditioneel item erbij zoals een bloem. Daarmee versterk je jullie onderlinge band en zorg je voor eenheid. Het resultaat van de vriendinnen fotoshoot wordt het mooist als er harmonie is.
Variëren met kledingsets is ook mogelijk! Willen jullie een casual foto, een chique foto en een gekke foto? Dat kan. Bij de vriendinnen fotoshoot mogen jullie poseren in verschillende setjes.

Ook een foto van jezelf

De vriendinnen fotoshoot draait natuurlijk om de foto’s van jullie allemaal samen, maar we kunnen ook wat tijd inplannen voor iedereen om een eigen foto te maken. Dan heb je meteen een mooie portretfoto voor op je social media kanalen.
Wordt dit je eerste fotoshoot en vind je het spannend? Niet nodig! Wij begeleiden je zodat je prachtig op de foto te staat. Jouw vriendinnen fotoshoot wordt een dag om nooit te vergeten.

Een fotoshoot met je vriendinnen is het leukst

Een fotoshoot in je eentje is al heel erg mooi, maar stel je eens voor dat je dat met je beste vriendinnen mag delen. Dat belooft een heleboel gezelligheid, gelach en leuke herinneringen. En je kunt het extra bijzonderder maken met professionele visagie en hairstyling. Dan hoeven jij en je vriendinnen daar geen zorgen over te maken en ziet iedereen er tiptop uit voor de vriendinnen fotoshoot.

Vriendinnen fotoshoot voor de mooiste vriendschap

Een hechte vriendschap is iets om trots op te zijn. Dat moet je vastleggen! Met een vriendinnen fotoshoot wordt jullie band vereeuwig. Leuk voor later en voor nu! De vriendinnen fotoshoot wordt een supergezellige dag met een hele mooie herinnering. De voorpret begint al met het aankleden en klaarmaken voor de vriendinnen fotoshoot. En wij hebben genoeg ervaring om van jullie het perfecte plaatje te maken! Wil je meer weten over de vriendinnen fotoshoot? Neem gerust contact op en dan verwelkomen we je graag bij ons in de studio. Heb je liever een familie fotoshoot? Ook dit is mogelijk!

Back To Top