Blog

Verras je partner met een boudoir fotoshoot

12 april 2023

Een boudoir fotoshoot is een stijlvolle fotoreportage waarbij de nadruk ligt op lingerie, nacht- en avondkleding. Met een boudoir fotoshoot wordt de schoonheid van het vrouwelijk lichaam benadrukt, ongeacht het lichaamstype, de leeftijd of de ervaring van de persoon voor de camera.
Een boudoir fotoshoot wordt vaak gezien als een cadeau voor de partner, maar het is daarnaast ook bedoeld om het zelfvertrouwen van de persoon te vergroten en om een unieke ervaring te bieden waarbij men zichzelf sexy en mooi gaat vinden.

Geef je partner een boudoir fotoshoot cadeau

Een boudoir fotoshoot cadeau doen kan je op twee manieren:

  • Je kunt je partner een cadeaubon geven voor een boudoir fotoshoot voor zichzelf. Vaak is het de man die een dergelijke cadeaubon dan geeft aan de vrouw en in het verlengde zie je dat uiteraard ook bij man-man en vrouw-vrouw stellen.
  • Maar je kunt uiteraard ook de boudoir fotoshoot zelf uitvoeren en vervolgens de foto’s in een album of mooie fotolijst cadeau doen aan je partner. Het zijn vaak de vrouwen die op het idee komen om boudoir foto’s cadeau te geven aan hun partner (M/V).

Boudoir fotografie benadrukt de schoonheid van het lichaam, ongeacht het lichaamstype, leeftijd (wel 18+) of de ervaring voor de camera. Een boudoir fotoshoot is dus echt een mooi en intiem cadeau voor je partner.

Professionele styling voor een boudoir fotoshoot

Met professionele styling voor een boudoir fotoshoot in de vorm van haarstyling en make-up wordt de beleving optimaal. Het doel van deze styling is om de persoon die tijdens de boudoir fotoshoot gefotografeerd wordt er op haar best uit te laten zien. Ze voelt zich dan extra zelfverzekerd en mooi tijdens de shoot.

Visagie voor boudoir fotoshoot

Bij een boudoir fotoshoot wordt vaak gekozen voor een stijlvolle en sensuele uitstraling. Daarom zal de visagist en hairstylist zich ook richten op deze look. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van zachte en warme tinten op de ogen en lippen en worden de wenkbrauwen in model gebracht om de ogen te accentueren.

Bijpassende boudoir hairstyling

Naast mooie make-up is hairstyling ook belangrijk voor een mooi resultaat. Vaak wordt er gebruik gemaakt van krullen of golven in het haar om het er voller en glanzender uit te laten zien.

De visagist en hairstylist verzorgen jouw looks en de fotograaf geeft advies over welke lingerie het beste past bij de gekozen look en welke kleuren en stijlen het beste werken bij het lichaam van de persoon die gefotografeerd wordt.

Kortom, professionele styling voor een boudoir fotoshoot omvat hairstyling en make-up met als doel de persoon die gefotografeerd wordt er op haar best uit te laten zien en zich zelfverzekerd en mooi te voelen tijdens de shoot. De visagist en hairstylist zullen zich richten op een stijlvolle en sensuele uitstraling en kunnen net zoals de fotograaf advies geven over welke lingerie het beste past bij de gekozen look.

Lingerie en accessoires bij een boudoir fotoshoot

Boven alles is het belangrijk dat je kleding kiest waar jij je gemakkelijk in voelt. En daarbij mag je best de randjes opzoeken. De fotograaf zal je helpen en begeleiden zodat je je op je gemak voelt.

Kies je voor lingerie, dan zijn hier enkele tips waar je rekening mee kunt houden:

  • Kies lingerie die past bij je haar- en huidskleur
  • Kies voor effen kleuren
  • Zorg ervoor dat de lingerie geen tekenen van slijtage vertoont

Accessoires tijdens de boudoir fotoshoot zijn ook mogelijk. Denk aan kousen, hakken, sieraden, handschoenen, hoeden en bloemen. Deze accessoires kunnen de boudoir shoot compleet maken en bijdragen aan de sfeer van de foto’s. Overleg met de fotograaf welke accessoires geschikt zijn voor de shoot.

stoere lingerie fotoshoot vrouw in het donker

Welke kleding is mooi bij een boudoir fotoshoot?

Zoals je hierboven wellicht al opmerkte is lingerie een populaire kledingstijl voor een boudoir fotoshoot. Het is een sensuele en elegante keuze die het vrouwelijk lichaam op een flatterende manier kan benadrukken. Lingerie kan variëren van bh’s, slips, korsetten, bustiers tot jarretels en kousen.
Naast lingerie kun je ook onderstaande kledingkeuzes overwegen voor je boudoir fotoshoot:

sexy portret fotoshoot benen vrouw

Nacht- en avondkleding
Zoals een zijden badjas, een satijnen pyjama en lingerie in combinatie met zijden lakens.

Jurken
Naast lingerie en nacht- en avondkleding kunnen ook jurken geschikt zijn voor een boudoir fotoshoot. Bijvoorbeeld een losvallende blousejurk, een cocktailjurk of een lange avondjurk. Het is belangrijk dat de jurk goed past en het vrouwelijk lichaam op een elegante manier benadrukt.

Groot overhemd
Een mannen overhemd heeft ook altijd iets sensueels en sexy en is dus stiekem ook uitermate geschikt voor een boudoir fotoshoot.

Niet twijfelen! Boek de boudoir fotoshoot!

Al met al is een boudoir fotoshoot een geweldige manier om jezelf te verwennen, je zelfvertrouwen een boost te geven en een unieke ervaring te hebben waarbij je jezelf mooi en sexy gaat vinden. En doe je dit graag om je partner te verrassen? Hij of zij zal de mooie boudoir foto’s zeker kunnen waarderen! Niet twijfelen, gewoon boeken!

BEKIJK OOK:

sexy lingerie fotoshoot liggend donkere achtergrond zwarte lingerie en vrouw raakt borsten aan

RECENTE BERICHTEN

ZOEK OP CATEGORIE